Міністерство молоді та спорту України шукає спеціалістів, які візьмуть на себе відповідальність за результати українських збірних.

До 10-го квітня приймаються документи від усіх охочих, яким не байдужа доля українського пляжного волейболу і, які відчувають у собі сили принести користь цьому виду спорту. Після Пекіна-2008 у Міністерстві відмовилися від ставок тренерів збірних, тепер завдяки новому керівництву комісії ФВУ з волейболу пляжного, ці позиції знову з'явилися. На офіційному сайті вивісили оголошення з приводу пошуку головних тренерів жіночих і чоловічих збірних.
Загальні вимоги для конкурсантів на посаду головного тренера:
- вища освіта першого або другого рівня за ступенем бакалавра або магістра та спеціальністю відповідної галузі знань
- знання ділової української мови
- стаж роботи на тренерських посадах з виду спорту не менше 5 років

Документи для участі в конкурсі, а також Програма підготовки національної збірної команди України з виду спорту до Олімпійських ігор, План підготовки національної збірної команди України з виду спорту до Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи (для претендентів на посаду головного тренера), приймаються протягом 30 календарних днів з дня його оголошення (до 10-го квітня) за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 42. Телефон для довідок: 287-35-76.