На черговому етапі туру EEVZA Beach Volleyball Tour відзначилися одразу дві наші чоловічі пари.

На чудовому стадіоні з пляжного волейболу в Батумі, розташованому у мальовничій частині цього грузинського міста, відбулися змагання престижного туру EEVZA Beach. Подивитися на майстрів із восьми країни зібралося чимало глядачів - благо, тепла погода це дозволяла. Та ще й, попри прогнози, негода змінилася сонцем, тож спортсмени змагалися майже в ідеальних умовах.

Були серед них й одразу три чоловічих дуети з України: Денис Денисенко –  Владислав Ємельянчик, Ярослав Гордєєв – Євген Журавель та Сергій Попов – Олексій Денін. Іхні турнірні долі склалися по різному. Денисенко – Ємельянчик, на жаль, спочатку поступилися російському дуету Шустров – Сараєв - 1:2 (18:21, 21:14, 14:16), потім «склали зброю» у протистоянні з білорусами Дзядков – Коваленко - 0:2 (23:25, 10:21) і виступи на турнірі припинили задовго до півфіналу.

А ось обидві інші наші пари туди якраз пробилися, де, до речі, зустрілися між собою. У гострому й напруженому протистоянні гору взяли Гордєєв – Журавель - 2:1 (21:23, 21:17, 17:15).

Таким чином, у поєдинку за третє місце Попов і Денін мірялися силами з представниками Латвії Фінстерс – Соловейс. І впевнено здолали їх – 2:0 (21:16, 21:13)!

Ну, а долю головного призу турніру виборювали українці Гордєєв – Журавель та росіяни Худяков – Биканов. На жаль, гострої боротьби не вийшло, і наші хлопці поступилися – 0:2 (10:21, 12:21).

Проте, хоч як там було, а подвійне сходження наших пляжників на п’єдестал пошани – досягнення дуже солідне!