Одразу чотири турніри відбудуться на території України у другій половині липня.

Спершу вся увага шанувальників пляжного волейболу буде спрямована на місто Кременчук, де з 13 по 15 липня відбудеться 9 тур чемпіонату України серед чоловічих команд "Energy Open".

Розклад та результати змагань

cremenchuk

Наступним центром пляжного волейболу стане Харків та Харківська область. З 20 по 22 липня на кортах харківського центрального парку ім. Горького відбудеться чемпіонат з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат до 18 років (СЄВЗА – EEVZA). Відзначимо, що подібний турнір проходитиме в Україні вперше!

eevza

Ну а далі, традиційний і один з наймасштабніших українських турнірів – Koropiv Hutor Open-2018 – Кубок України-2018 серед жіночих та чоловічих команд! Матчі заплановані на 26-29 липня.

hutor open

У Кривому Розі очікується скупчення прекрасних українських пляжниць. Адже, там з 20 по 22 липня відбудеться етап черговий 2* тур чемпіонату України.

Ми розповіли лише про офіційні професійні турніри, які відбудуться на території нашої країни. Але відзначимо, що запорізькі пляж ниці Валентина Давідова та Євгенія Щипкова готуються до чемпіонату Європи-2018, який цього року стартує 17 липня у Нідерландах. За результатами жеребкування українки потрапили до групи С. Їх суперницями стали дві швейцарські пари - Хейдріч\Верге-Депре та Ейхолзер\Стейнеманн та господарі чемпіонату Сіннема\Блоем.

Валентина ДАВИДОВА: "Мы очень рады, что попали на чемпионат Европы"

Детальний розклад та посилання на відео-трансляції матчів ви зможете знайти на сайті volleyball.ua.