6 грудня, о 19.00, у Львові відбудеться перший матч 1\16 фіналу Кубку ЄКВ, де волейбольний клуб "Барком-Кажани" зіграє проти сербської команди "Войводина" з міста Нові Сад.

Команди зіграють у Палаці Спорту "Галичина", що знаходиться на вулиці Керченська 8. Матч-відповідь відбудеться у Сербії 20 грудня.

"Ми змогли подолати "Маккабі", тепер боротьба з "Войводиною". Для нас це не новий суперник, тож знаємо як поводитись на майданчику. Головне - правильний психологічний настрій гравців і все вийде", - наголосив головний тренер ВК "Барком-Кажани" Угіс Крастіньш.

Це вже не перша зустріч львівських "кажанів" з сербами. Торік львів'яни дебютували у Кубку ЄКВ матчем проти "Войводини". Тоді "Барком" переміг у домашній грі - (3:1). Проте на виїзді "кажани" спочатку поступились сербам з рахунком 0:3, а потім програли і золотий сет 13:15. В результаті - залишили Кубок ЄКВ. Отже, підопічні Угіса Крастіньша мають чудовий шанс поквитатися з сербами за минулорічну поразку.

Нагадаємо, що в матчах Кубку ЄКВ "кажани" стартували з перемоги. В рамках 1/32 фіналу Кубка ЄКВ львівський клуб провів дві гри з ізраїльською командою "Маккабі" з міста Тель-Авів, у якій, до речі, грає український блокуючий Микола Рудницький. Львів'яни виграли з рахунком 3:1 вдома і програли виїзний матч (2:3), але двох виграних сетів було достатньо для виходу у наступний раунд.

team voyvodinakazhany vs voyvodinaafisha