На чемпіонаті EEVZA U-18 з пляжного волейболу на п'єдестал піднялися одразу два українських дуети - Лисиця/Дашевська, Рилова/Чечельницька.

У столиці Литви завершився чемпіонат Східно-Європейської волейбольної зональної Асоціації з пляжного волейболу у віковій категорії до 18 років. Вдало виступили у Вільнюсі українські дівочі команди. Так чемпіонки України у вікових категоріях U-18, U-20 рівненські пляжниці Вікторія Лисиця та Катерина Дашевська дійшли до головного фіналу, в якому поступилися чемпіонкам Росії представницям Обнінська Марії Бочаровій та Марії Вороніній - 0:2 (17:21, 16:21). Іллічівські пляжниці Софія Рилова та Анна Чечельницька зупинилися на турнірі на третій сходинці. Поступившись у півфіналі своїм землячкам із Рівного - 1:2 (27:25, 12:21, 11:15), підопічні Василини Дєдкової перемогли у двох партіях польський дует Юндзіл/Гєрчинська - 2:0 (21:11, 21:18). Ще одна українська пара у турнірі дівчат Головченко/Васільєва стала у підсумку тринадцятою.

У змаганнях юнаків найкращий результат підкорився хлопцям із Кропивницького Ігорю Свірідову - Антону Матвєєву, які у Вільнюсі стали сьомими. На дев'ятому місці чемпіонат EEVZA завершив експериментальний дует рівненчанина Владислава Павлюка та киянина Дениса Герасименка.

Результати матчів. Дівчата Юнаки

ФОТО МАТЧІВ