Підопічні Юлії Якушевої фінішували у змаганнях на почесному другому місці.

Як ми вже повідомляли, розподіл призових місць на цьому турнірі залежав від результату поєдинку Польща – Білорусь. При цьому, що цікаво, в разі перемоги білорусок з рахунком 3:1, у них виходили б абсолютно ідентичні показники за набраними очками та партіями з польскими та українськими волейболістками. Отже, довелося би звернутися до калькуляції забитих та пропущених м’ячів в особистих зустрічах. І тут Фортуна загального тріумфу цілком могла повернутися обличчям якраз до підопічних Юлії Якушевої...

Проте збірна Білорусі дуже серйозно націлилася не залежати від цих додаткових підрахунків і здолала команду Польщі, що називається, без зайвих запитань – 3:0 (25:18, 25:21, 25:16). Таким чином, вона забезпечила собі золоті нагороди турніру, українські волейболістки приміряли почесне «срібло», а польки – «бронзу».

Що ж, друге місце у конкуренції з солідними вищезазначеними суперниками  - це, безумовно, успіх. Тож наставниці Юлії Якушевій та всім її підопічним варто щиро поаплодувати і подякувати за гідний результат. Та головне – всі ми побачили хорошу перспективу у наших молодих дівчат, які виявили у Запоріжжі і належну тактичну обізнаність, і якісне технічне виконання (хоча з прийомом ще слід добряче попрацювати!), і стійкий характер. Тож, поздоровляємо, і так тримати!