У польському місті Олецко триває чемпіонат Східно-європейської конфедерації волейболу серед дівчат вікової категорії U-14.

Після досить переконливої перемоги у стартовій зустрічі над Латвією, у наступному матчі підопічні Олени Алєксєєвої ще більш впевнено «розібралися» з однолітками з Грузії... 

УКРАЇНА – ГРУЗІЯ – 3:0

(25:8, 25:16, 25:8)

Те, що суперниці аж ніяк не претендують на турнірі на серйозні досягнення, стало очевидно з результату їхнього стартового «побачення» з росіянками – 0:3 (4:25, 5:25, 2:25). Зрозуміло, українки також мали обігрувати грузинок з не менш солідним рахунком. І ті повністю виправдали очікування, дещо пригальмувавши лише в другому сеті, коли наставниця «синьо-жовтих» вдалася до певної ротації. Але й тільки.

Таким чином, вирішальним у нашому квартеті стає очне протистояння збірних України та Росії. Саме у ньому визначиться переможець групи, який потім отримає можливість посперечатися з аналогічним переможцем іншої групи за єдину пряму путівку на чемпіонат Європи. Тож нехай 15 грудня Фортуна повернеться обличчям до українських волейболісток!