Сьогодні збірна України (U-20) прибула у Болгарію, де в п’ятницю стартує чемпіонат Європи. Наша команда зіграє на арені «Колодрума» в Пловдиві в групі І.

Збірна України стартувала із Борисполя о 9.30, приблизно об 11.30 українська делегація приземлилася в Софії, а десь о 12-й годині відправилася у Пловдив. За дві години – на місті подій. Цікаво, що Пловдив вдруге за останні п’ятдесят днів приймає чемпіонат Європи – в липні тут відбулася континентальна першість серед юніорів та молоді з веслування. Тоді збірна України завоювала 10 медалей – 1 золоту, 3 срібних та 6 бронзових. Побажаємо і волейболістам повернутися додому з медалями.

В готелі «Імперіал» окрім збірної України, розташувалися і інші учасники групи І – збірні Франції, Словенії, Польщі, Німеччини та Болгарії. О 14.30 українська делегація пообідала, а о 18.00 провела  випробовування ігрового майданчика арени на велодромі «Колодрума».

Після невеличкої розкачки, волейболісти набрали оберти і відпрацювали з відмінним настроєм до самого фінішу. Характерним було і завершення.

У п’ятницю об 11.00 ранкове тренування, а о 17.30 перша гра – зі збірної Болгарії.

  

 

За матерiалами прес-служби ФВУ