Сьогодні підопічні Сергія Скрипки проведуть перший матч турніру з Італією.

Дуже скоро українська збірна розпочне свої виступи у фінальному турнірі європейської першості, яку спільно проводять Чехія і Словаччина. Матчі призначені на 7-15 квітня, відповідно, в містах Злін і Пухов. Півфінали, фінал та ігри за «бронзу» і 5-8 місця пройдуть у Зліні.

Нагадаємо, що українська збірна в груповому раунді виступатиме у Пухові, де її суперниками будуть команди Італії, Словаччини, Росії, Бельгії та Франції. Напередодні старту наставники усіх поділилися своїми очікуваннями від змагань…

Мієке Мойєрт, тренер Бельгії: «Цей турнір - дуже важливий крок для моїх гравців, оскільки він може допомогти їм у їхній майбутній кар’єрі. Ми будемо боротися за кожен м’яч, ми хочемо виграти кожен матч, але розумуємо, що група сильна».

Фаб’єн Рой, тренер Франції: «Наша група дуже сильна, і всі команди, що конкурують тут, можуть виступати на високому рівні. Ми постараємося зробити все можливе, і наша мета - претендувати на вихід до чемпіонату світу».

Вінченцо Фаніцца, тренер Італії: «Своєю грою ми хочемо зробити цей турнір відмінним. А наша мета - путівка на чемпіонат світу».

Михайло Ніколаєв, тренер Росії: «Ми працюємо разом лише один місяць, але минулого тижня зіграли чудовий турнір в Італії. У нас нова команда з багатьма цікавими гравцями. Наші цілі завжди найвищі».

Ерік Габор, тренер Словаччини: «Наша мета - вийти на заключні етапи турніру в Зліні. Наша група дуже сильна, і кожен матч буде важливий і складний. Сподіваюся, що ми приємно всіх здивуємо, проте я бажаю удачі всім командам».

Сергій Скрипка, тренер України: «У нас дуже молода команда, але я вважаю, що ми спроможні продемонструвати хорошу ігрову продуктивність. Ми постараємося зробити все можливе, і наша мета - вихід до наступного етапу».

Що ж, побажаємо нашим молодим хлопцям віри у власні сили та прихильність Фортуни!

Розклад та трансляції матчів на участю збірної України U-18