Підопічні Угіса Крастіньша в трьох сетах перемогли свого першого суперника в матчі кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи-2019.

Як ми вже розповідали, національна команда дещо оновилася. Повністю змінилася лінія догравальників – Єрещенко та Клямар. Також до команди приєднався досвідчений блокуючий Дмитро Терьоменко. Докладніше про склади обох команди про розповідали у нашому анонсі.

Чоловіча команда нашої країни взяла приклад з жіночої збірної, яка також 15 серпня зіграла свій перший матч відбору на чемпіонат Європи-2019, і швидко та майже без проблем перемогла з "сухим" рахунком.

Підтримка залу та злагоджені дії українських волейболісти не залишили шансів збірній Швейцарії.

Чемпіонат Європи-2019. Кваліфікація. Група F. Чоловіки

15 серпня, середа

УКРАЇНА – Швейцарія

3:0 (25:16, 25:16, 25:20)

Статистика матчу

ВІДЕО МАТЧУ

Анонс матчу

Стартовий склад збірної України: Клямар, Терьоменко, Ковальчук (к), Єрещенко, Дрозд, Вієцький; Фомін (л), Діденко. 

Головний тренер – Угіс КРАСТІНЬШ.

ukraine

Стартовий склад збірної Швейцарія: Зеллер, Брандлі, Роос, Ульріх (к), Ехрат, Харксен; Фішер (л), Джиджер, Ротт, Мюллер. 

Головний тренер – Маріо МОТТА.

switzerland

Найрезультативнішим гравцем матчу став догравальник збірної України Ян Єрещенко. На його рахунку 20 очок (2 ейси, 2 блоки). Трохи менше набрав Дмитро Терьоменко12 очок, 3 з яких на подачі та 2 блоки. У складі швейцарців кращим був догравальник Квентін Зеллер з 10 очками.

Сподіваємося, що ця швидка перемога додасть впевненості та гарного настрою для наступних матчів, які, до речі, вже не за горами. Наступне протистояння відбудеться у Македонії. Початок 18 серпня о 21:30 за київським часом. Запланована відео-трансляція матчу.

Відзначимо, що суперники України по групі F вчора також зіграли між собою. Македонія перемогла Угорщину з рахунком 3:2. Отже, станом на 16 серпня турнірна таблиця виглядає так:

group F

Фото cev.eu