25 серпня національні збірні України проведуть заключні матчі на виїзді. Кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи-2019 продовжиться у перших числах січня.

Суперники наших збірних - команди з якими вони грали три дні тому у Запоріжжі – Угорщина та Греція.

Жіноча збірна України матиме чудовий шанс довести, що попередній матч у Палаці Спорту Юність був випадковістю. Цього разу у заявці відсутня зв’язуюча Ольга Скрипак. Замість неї до Греції відправилася блокуюча Дар’я Дрозд.

Заявка грецької команди залишилася незмінною.

greece - ukraine

Українками знову треба приділити увагу нападниці Анті Васілантонакі, яка стала найрезультативнішою у попередньому матчі. До речі, зараз гречанка посідає другу сходинку (61 пункт) загального рейтингу найрезультативніших волейболісток кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи-2019. У складі української команди кращою є капітан Надія Кодола - 40 місце та 30 пунктів.

Турнірна таблиця групи С станом на 25 серпня 17:00

group c

Сподіваємося, що українські волейболістки на чолі з головним тренером Гарієм Єгіазаровим підготують всій Україні подарунок до дня Незалежності у вигляді виїзної перемоги!

У підопічних Угіса Крастіньша завдання куди простіше. На разі збірна України є лідером групи F. "Суха" перемога у попередньому матчі над угорцями повинна забезпечити нашій команді чудовий настрій та додати впевненості у Будапешті.

Турнірна таблиця групи F станом на 25 серпня 17:00

group F

Заявки на матч у обох команд ідентичні складами на гру, яка відбулася у Запоріжжі. Отже, сподіваємося, що угорські волейболісти у рідних стінах не завдадуть клопоту нашій команді.

hungaru - ukraine

Запрошуємо всіх на сайт volleyball.ua , де ви зможете знайти посилання на відео-трансляції матчів. Початок о 19:30 та 20:30.

ukraine