30 червня у Варні відбулося жеребкування Кубку ЄКВ та Кубку виклику ЄКВ, за підсумками якого стали відомі суперники харківського «Локомотива» та дебютанта єврокубків львівського ВК «Барком-Кажани».

Отже, в 1/32 фіналу Кубку ЄКВ сезону-2016/17 багаторазовий чемпіон України харківський «Локомотив» зіграє з ізраїльською командою «Хапоель Йоав» (Кфар-Сава), а «Барком-Кажани» - із сербською командою «Нові-Сад» (Войводина)

Перші матчі відбудуться цієї стадії відбудуться 6-8 грудня, другі – 20-22 грудня. «Локомотив» розпочне боротьбу на виїзді, а «Барком» дебютує в єврокубках перед своїими глядачами.

«Локомотив» в раз перемоги в цьому раунді зустрінеться з бельгійською командою «Ліндеманс» (Алст), львів’яни – з румунською командою «Аркадія» (Галаті). Матчі цієї стадії відбудуться 3-5 січня та 17-19 січня.

За даними сайту ЄКВ клуб із Кфар-Сави всьоме виступатиме в єврокубках, 13-й разовий чемпіон країни «Войводина» -  в 18-й раз, зокрема сім разів в  Лізі (Кубку) чемпіонів (в минулому сезоні – 3-е місце в групі F, 1 перемога в 6-ти матчах).

«Хапоель» в минулому сезоні вилетів в 1/16 фіналу Кубку виклику ЄКВ, програвши сербській «Црвені звезді» (Белград) – 1:3 (вдома), 2:3 (на виїзді).

Наскільки зміниться склад суперників, звісно, невідомо, але загальну уяву  про них можете отримати, подивившись один з матчів чемпіонату Ізраїлю сезону-2015/16 «Ход Хашарон» - «Хапоель» (Кфар-Сава), чи один з матчів Ліги чемпіонів-2015/16 – «Лотос» (Польща) - «Войводина»  

За матерiалами прес-служби ФВУ