23 вересня у Харкові та Львові відбулися регіональні суддівські семінари.

В Харкові приймали участь сім представників суддівського корпусу, які представляли як місце проведення, а також Запоріжжя та Краматорськ. Іспит приймала методична комісія Федерації волейболу Харківської області у складі Володимира Паєвського (голова), Валерія Землянухіна та Катерини Гранько. Під час заходу Валерію Землянухіну було вручено посвідчення «Почесний суддя ФВУ»

Kharkiv referee

У семінарі, який відбувався у Львові, приймали участь 17 осіб, які представляли Луцьк, Рівне, Вінниця, Житомир, Львів і Львівську область. В організації та проведенні семінару прийнять участь: Володимир Левків (член виконкому ФВУ, голова комісії студентського волейболу, голова Львівської обласної Федерації волейболу), Валерій Стрельченко (голова АК Львівської області), судді міжнародної категорії Леонід Францишко, Андрій Ковальчук та Олексій Скібіцькій (голова методичного відділу АК ФВУ)

Олексій СКІБІЦЬКИЙ, голова методичного відділу арбітражної комісії ФВУ:

- Два регіональні семінари для суддів вищої, першій, студентської та дитячої ліг ми провели в порядку експерименту. Але експеримент, по-моєму, вийшов. Учасників небагато, виходить живе спілкування, такий собі круглий стіл. Думаю, що такі регіональні семінари стануть системою.