Як повідомив сайт worldofvolley.com, станом на 13 березня «Хімік» входить в п'ятірку європейських команд, які мають стовідсотковий показник перемог в національних чемпіонатах сезону-2016/17.

Нагадаємо, що після 13-го туру регулярного чемпіонату у южненської команди 26 перемог в 26-ти матчах і максимальну кількість очок - 78. Також в число непереможних в нинішньому сезоні команд входять «Волеро», «Порто Волей», «Логроньо» і « Маріца».

Швейцарський «Волеро» переміг у всіх 27-ми іграх регулярного чемпіонату при співвідношенні партій 80-5.

«Логроньо» у чемпіонаті Іспанії займає перше місце в турнірній таблиці з загальним рахунком 18-0. Цій команді необхідно ще дві перемоги, щоб закінчити перший етап з ідеальним рахунком.

Ще один клуб в цьому списку «Порто Волей», який вже закінчив регулярний сезон в португальському чемпіонаті з показниками - 22 перемоги та 0 поразок. Наступна мета - залишитися непереможним в плей-офф.

Нарешті, «Маріца» (Пловдив) показав неймовірний результат в регулярному сезоні чемпіонату Болгарії-2016/17. Не тільки тому, що виграли, а ще тому, що програли при цьому тільки один сет у 14 матчах. Таким чином, баланс «Маріци» становить 14-0 при співвідношенні партій 42-1.

Южненський «Хімік», до речі, наближається до рекордного результату. У разі двох перемог над рівненської «Регіною» в 14-му турі «Хімік» стане першою командою в історії чемпіонатів України серед жінок, яка фінішує на 1-му етапі з максимально можливим числом перемог - з того моменту, коли «регулярки» стали проводиться за системою спарених турів (з сезону-2001/02).