67-річний аргентинський тренер Хуліо Веласко після сезону в італійській "Модені" оголосив про завершення кар'єри.

"Це нелегкий момент для мене. Але, як і багато гравців йдуть сильними, я теж хочу закінчити кар'єру, не чекаючи занепаду. Ця робота була привілеєм. Я тренував протягом 44 років - від молодіжних команд до національних збірних різних континентів. Я особливо хочу подякувати всім гравцям, які у мене були, і які дозволили мені стати тим, ким я став", - написав Веласко у відкритому листі.

Веласко завершив кар'єру в "Модені", з якою в 80-х роках чотири рази поспіль вигравав чемпіонат Італії, після чого очолив національну збірну країни. Веласко двічі приводив італійців до перемог на чемпіонатах світу (1990, 1994) та завоював срібло Олімпіади-1996. Італійці з Веласко п'ять разів вигравали Світову лігу і три рази чемпіонат Європи. Крім того, він очолював збірні Чехії, Іспанії, Ірану і Аргентини. В кінці 90-х Веласко працював на адміністративній посаді в футбольних клубах "Лаціо" і "Інтер".

"Модена" в сезоні 2018\19 завоювала Суперкубок Італії і зайняла 4-е місце в чемпіонаті країни, програвши півфінальну серію "Чивітанові" (2-3).

khulio velasco