4-5 травня ВК "Полісся" у Житомирі зіграє вирішальні матчі чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Першої ліги.

Житомирські волейболістки уже змагалися у 1-му турі плей-оф, який відбувся 16-18 березня у Харкові. Тоді вони поступилися місцевій команді ХОВУФКС. За півтора місяця ВК "Полісся" провів роботу над помилками і тепер з новими силами боротиметься за чемпіонство.

"Ми вже дуже чекаємо на ігри, останній тиждень взагалі, мені здається, триває вічність. Після останнього туру в Харкові, який був не дуже вдалим, бо програли одну гру, ми зробили роботу над помилками, зрозуміли в чому проблема, поміняли розстановку. Зараз настрій дуже бойовий, сил набагато більше стало, бо раніше якийсь занепад був в команді. Зараз набагато сильніші навіть удари йдуть. Ми просто правильно сформували тренувальний процес: відчували, коли можна грузити, а коли можна трохи відпочити. Також проводили спаринги із волейболістами ЖНАЕУ. Більше не виходило нікуди виїзджати," - розповіла капітан команди Марина Лемешева

polissya

Однак вона додала, що напередодні 2-го туру плей-оф в команді виникла проблема зі здоров'ям гравців. Основна зв'язуюча потрапила до лікарні, а троє нападниць мають травми плечей.

"У нас зв’язуюча основна захворіла, лежала в лікарні. Вона зараз в Харкові, приїде у четверг. Ми поки без неї тренуємось, тому була трохи з цим проблема. Добре, що є дівчата з ДЮСШ, які теж з нами тренуються, грають, їздять з Коростеня, виручають нас в цій позиції. Але окрім цього, у нас три основні нападники травмувалися, у мене теж "вилетіло" плече. Але грати будуть всі у тому ж складі". 

Основним суперником наші волейболістки вважають харківську команду ХОВУФКС. Гра з нею відбудеться у суботу, 5 травня. Поступатися супернику дівчата з ВК "Полісся" точно не збираються і націлені виключно на перемогу в чемпіонаті. Вони уже бачать себе у Вищій лізі.

Змагання будуть проходити у спортивній залі ЖНАУ.

4 травня, п’ятниця

16:00 Відкриття змагань

17:00 ВК Полісся (Житомир) - Орбіта-Спортінтернат (Запоріжжя)

19:00 ХОВУФКС (Харків)-ДЮСШ Юність(Біла Церква)

5 травня, субота

14:00 ДЮСШ Юність (Біла Церква) - Орбіта-Спортінтернат (Запоріжжя)

16:00 ХОВУФКС (Харків) - ВК Полісся (Житомир)

6 травня, неділя

11:00 Орбіта-Спортінтернат (Запоріжжя) - ХОВУФКС (Харків)

13:00 ВК Полісся (Житомир) - ДЮСШ Юність (Біла Церква)

15:00 Закриття змагань