Уже не залишилося жодної команди, яка б не втратила очки!

Здається, представники другої ліги настільки скучили за офіційними баталіями, що одразу ж заринули у них, що називається, на повну потужність. Такому запеклому протистоянні в кожному матчі міг би позаздрити будь-який чемпіонат!

Це ж треба таке: вже після стартового туру не залишилося жодної команди з максимальним очковим доробком (щоправда, ще не виходили на майданчик деякі команди групи А, матчі яких заплановані в Києві на 8-9 грудня)! У групі А в Маріуполі найближче до 6 очок в активі був колектив «ГУНП у Донецькій області», проте, після впевненої перемоги над ДВУОР ім.Бубки – 3:0, у наступному поєдинку він отримав відчайдушний опір з боку спортсменів ДЮСШ «Орбіта» і довів свою перевагу лише на тай-брейку – 3:2.

У групі Б в Сокалі аналогічний показник видав «Західрембуд»: за легким успіхом у протистоянні з ЛНТУ – 3:0 послідувала натужна перемога над «Датським текстилем» - 3:2. А ВК «Подоляни» для повторення цього результату не вистачило везіння у п’ятій партії «бойовика» з тим же «Датським текстилем» - 2:3. 

У Виноградові же «Севлюш», ВК «Патріот» та ВК «Рокосово» взагалі порадували глядачів суцільними «п’ятихатками», причому в кожній сюжети були напрочуд непередбачуваними.

Що ж, якщо так піде й далі, то, здається, боротьба за чемпіонський титул вийде на заздрість всім і вся!

ВСІ РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ