«КФВ-ДЮСШ №2» та збірна України U-14 очікують на майбутніх суперників.

Як ми вже повідомляли, у групі Б серія матчів в Івано-Франківську достроково визначила двох учасників «Фіналу чотирьох». Тож заключні ігри в цій групі, що відбудуться нині у Нетішині, вже нічого не вирішують. Натомість у групі А на дві свої дві путівки до квартету фіналістів реально претендують одразу чотири команди.

Накращі шанси скласти компанію «КФВ-ДЮСШ №2» та збірній України U-14 має «Аланта-ДНУ». Адже 8-10 березня у Кривому Розі їй належить зіграти виключно з аутсайдерами групи, і трі перемоги у матчах із ними фактично гарантують дніпрянкам участь у майбутньому «Фіналі чотирьох».

Натомість у Києві в ці ж дні очікується куди більш гостре та непередбачуване протистояння. Зробити собі найліпший подарунок до свята 8 Березня можуть як волейболістки столичних ВК «Легенда» та НУФВСУ, так і «ФОГТЛАНД» із Одеської області. «Легендарні» спортсменки зараз мають на одну перемогу більше, тож якщо, крім аутсайдера – «Спортліцей-2», зуміють здолати ще бодай землячок або представниць села Кирнички, то цього для виходу до «Фіналу чотирьох» буде достатньо. Натомість дівчатам із НУФВСУ та «ФОГТЛАНД» необхідно перемагати в Києві тричі.

Відверто кажучи, віриться у це не дуже, однак щось прогнозувати у жіночих баталіях – справа особливо невдячна. Тож нехай найсильніших визначить безпосередньо гра! 

РОЗКЛАД ТА РЕЗУЛЬТАТИ