Щойно відбулися деякі поєдинки чергового, 3-го туру ЧУ «Дитяча ліга». Але тур не завершився.

Отже, з 28 лютого по 3 березня Тернопіль приймав змагання у групах «А» і «В» серед дівчат 2005 р.н., а Ужгород та Харків – серед юнаків 2004 р.н. У Харкові протистояння відбулися з 4 по 6 березня серед команд групи «Б»...

Справжнім лауреатом у тернопільських зустрічей стала команда дівчат м.Ланівці (Тернопільська обл.), яка виборола п’ять перемог у п’яти іграх та додала 14 очок, завдяки яким у загальному підсумку піднялася з дев’ятої одразу на другу сходинку чемпіонату. Команди Оратівської ДЮСШ (с.Медівка, Вінницька обл.) та ДЮСШ «Обрій» (с.Голосків, Хмельницька обл.), зазнавши по одній поразці, набрали по 12 очок і також піднялися з третього та одинадцятого на перше і шосте місця відповідно. Команда КДЮСШ №2 (м.Кременчук), яка очолювала таблицю чемпіонату України до ігор у Тернополі, втратила місце лідера, опустившись на третю сходику. Шістку лідерів у цій віковій категорії замикають дві команди із Запоріжжя - ДЮСШ «Орбіта» і «Спортінтернат-ОДЮСШ», а також ДЮСШ «Обрій» (с.Голосків, Хмельницька обл.).

Лідером третього туру у юнаків 2004 р.н. груп «А» і «В», що пройшов у столиці Закарпаття, стала команда КДЮСШ №1 (Тернопіль) – 14 очок із 15 можливих. На сходинку нижче розташувалася ДЮСШ «Юність» (Біла Церква) – 12 очок. По 10 очок набрали команди м.Сокаль (Львівська обл.) та КСЛІ (Київ) – у них третя та четверта сходинки таблиці.

У Харкові рідні стіни допомогли місцевій команді ХОВУФК здолати колективи ДЮСШ №2 (Полтава) з рахунком 3:0 та ДВУФК-МСДЮСШОР (Дніпро) – 2:1 і очолити турнірну таблицю. Другою стала команда ДВУФК-МСДЮСШОР, узвши гору над ДЮСШ №2 – 3:0. Тож Полтава на третьому місці туру.

На черзі – 3-й тур «Дитячої ліги» у юнаків 2005 р.н., в якому команди групи «А» поміряються силами у Луцьку з 8 по 10 березня, а команди групи «Б» у Первомайську (Харківська обл.) розпочнуть змагання 9 березня. У юнаків 2003 р.н. групи «Б» дата проведення туру у Дніпрі перенесена на 11-13 березня, замість раніше запланованих 12-15 березня.

Дівочі команди групи «Б» 2006 р.н. відсвяткують свято 8 березня у Чернігові (грають 7-9 березня), а команди групи «А» і «В» отримуватимуть поздоровлення у Чернівцях (грають 7-10 березня). Тож у когось із них цілком можливе подвійне свято!

На черзі – 3-й тур у групі «Б» дівчат 2004 р.н., котрі гратимуть із 14 по 17 березня у Білій Церкві. А в Івано-Франківську у ці ж дня представники груп «А» і «В» поміряються силами між собою.

Слідкуємо і надалі за перебігом подій у «Дитячій лізі» на офіційному сайті ФВУ.