У Білій Церкві закрили змагання ІІІ-го туру «Дитячої ліги» команди дівчат 2004 р.н. групи «Б», а у Івано-Франківську – групи «А» і «В».

Господарки туру – волейболістки білоцерківського «Спортліцея», на радість своїм уболівальникам, виявилися на рідкість негостинними до гостей у групі, не віддавши їм жодного очка. Як результат - 12-ть із 12-ти - і перше місце в таблиці результатів!

Менш задоволеними лишилися гравчині ДЮСШ «Чернігів»: у них 8 очок і друга сходинка, та КДЮСШ №1 (Черкаси): 5 очок – треті! ДВК «Полісянка» (Житомир) та СДЮСШОР ім.Літвака (Одеса) замкнули таблицю.

Тур в Івано-Франківську командам груп «А» і «В» пощастило відіграти на арені коледжу фізичного виховання, де неодноразово проходили міжнародні зустрічі з волейболу. Тут справжній фурор створили волейболістки Калинівської ДЮСШ «Авангард» (Вінницька обл.) та ОДЮСШ (Луцьк). Обидві команди здолали всіх суперників, набравши у п’яти зустрічах по 15 очок.

Дівчата команд КОЛІФКС (Костопіль, Рівненська обл.) та місцевої ДЮСШ №2 втратили по 5 очок. Головним винуватцем цих втрат стала команда «Скадовськ», яка прибула не тільки милуватися пам’ятками столиці Прикарпаття з висоти місцевої ратуші. Південні дівчата спочатку «загнали» Костопільський ліцей фізичної культури з рахунком 3:0, а потім франківок – 2:1. За тим 3 очки «віджала» полтавська СДЮСШОР №2, і трохи долучилася запорізька ДЮСШ «Орбіта» - ще два! В результаті у волейболісток Костополя та Івано-Франківська по 10 очок. Натомість, узагалі з нулями залишилися маріупольські «Левиці» та «Покровськ» (Донецька обл.).

У юнаків 2006 р.н. третій тур завершиться 4-7 квітня іграми групи «А» у Бахмуті (Донецька обл.) та групи «Б» - у Чернігові.

Також нагадаємо, що з 21 по 24 березня у Чернівцях проходиме єдиний IV тур ЧУ «Дитяча ліга» найчисленнішої (18 команд!) вікової категорії – дівчат 2005 р.н. Тут зустрінуться колективи груп «А» і «В». А ось представники груп «Б» і «Г» поміряються силами у Полтаві з 27 по 30 березня…