22-24 березня у Чернівцях буде розіграно всі комплекти нагород чемпіонату.

Як відомо, після 1-го туру змагань квартету найсильніших, що відбувся у Нікополі, вперед вирвалися місцевий ВК «Нікополь» та СК «Прибилів» із однойменного містечка. Вони по черзі здолали харківський «ХДВУФК №1-Локомотив» із однаковим рахунком – 3:1, а також виявилися трохи сильнішими за ВК «Данківці» із Хотина – відповідно, 3:2 і 3:1. Таким чином, долю лідерства після першого раунду фінального протистояння вони вирішували в очному двобої.

Той поєдинок вийшов напрочуд захопливим та непередбачуваним. Він нагадував суцільні «гойдалки», оскільки суперники вигравали партії почергово. Зрештою, останнє слово залишилося за нікопольцями – вони перемогли 3:2 і, таким чином, нині прибули до Чернівців у статусі головних фаворитів.

Однак! Після домашнього туру граючий тренер ВК «Нікополь» Андрій Муравчиков недарма наголосив, що поки його команда зробила лише півсправи, і що у 2-му турі все доведеться розпочинати фактично з нуля. Адже не втратили суто спортивних амбіцій не тільки волейболісти із Прибиліва, але й із Харкова та Хотина також. Ті ж таки «Данківці» у Нікополі поступилися господарям туру лише на тай-брейку – 13:15. І для них ще далеко не все втрачено. Паралельно граючий наставник СК «Прибилів» Костянтин Лисейко зауважив, що у першому раунді фіналу його підопічні програли лише «локальну битву», але ж ніяк не «всю війну». І що вони гаряче прагнуть у Чернівцях видати на-гора переконливий реванш.

Таким чином, як бачимо, наперед майбутніх призерів визначити просто неможливо. Хоча, здається, долю золотих нагород між собою вирішуватимуть таки спортсмени ВК «Нікополь» та СК «Прибилів». Ох, і спекотно ж буде у ці дні на волейбольній арені у Чернівцях! 

22 березня

18:00 СК «Прибилів» - «ХДВУФК №1-Локомотив»

20:00 ВК «Нікополь» - ВК «Данківці» 

23 березня

18:00 ВК «Нікополь» - СК «Прибилів»

20:00 ВК «Данківці» - «ХДВУФК №1-Локомотив»

24 березня

10:00 «ХДВУФК №1-Локомотив» - ВК «Нікополь»

12:00 СК «Прибилів» - ВК «Данківці»