Жеребкування чергового раунду змагань вийшло дивовижно цікавим.

В офісі Федерації волейболу України відбулося жеребкування другого етапу національного Кубка серед чоловіків. За традицією, керівництво федерації провело цю процедуру у максимально відкритому режимі, тож у представників клубів нема жодної підстави вести розмови про «потаємні ігри». Що найбільш цікаво, кульки з назвами команд тягнули безпосередньо президент ФВУ Михайло Мельник та великий шанувальник нашої гри - Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега. Важко сказати, для кого рука кожного з них стала легкою чи важкою, але що в результаті жеребкування в усіх чотирьох групах очікуються на рідкість інтригуючі та непрогнозовані поєдинки – то безсумнівно! Судіть самі...

cup of ukraine 2018\19

Варто зауважити, що аренами проведення матчів, що відбудуться 12-14 жовтня, стануть наступні міста: у групі Н – Харків, у групі І – Лубни, у групі J – Тернопіль та у групі К – Львів. Причому, за підсумками жеребкування право приймати гостей у «групі смерті», як швидко охрестили квартет І, мав Крижопіль. Проте, оскільки у цьому місті ігровий зал не відповідає всім належним вимогам, то троє представників Суперліги та, власне, сам ВК «Крижопіль» зберуться у Лубнах.

Оскільки ж до наступного раунду змагань із кожного квартету виходять по двоє найсильніших, то неважко зрозуміти, якими запеклими очікуються анонсовані протистояння. Залишається лише їх дочекатися!