13-14 лютого у Львові відбудеться "Фінал чотирьох" Кубка України 2018\19 серед чоловічих команд.

Задля більшої інтриги, жеребкування півфінальних пар відбулося за день до матчів.

Отже, за підсумками жеребкування, 13 лютого у першому півфіналі зіграють ВК "Серце Поділля" (Вінниця) та ВК "МХП-Вінниця"(Тростянець). Початок матчу о 16:30. За другу путівку до фіналу посперечаються господарі майданчику ВК "Барком-Кажани" та представник Вищої ліги України ВК "Політехнік-Одеса". Гра почнеться о 19:00.

cup of ukraine
Кубок України 2018\19 \ фото: galinfo.com.ua

Матч-відкриття "Фіналу чотирьох" 100% стане справжньою битвою та захоплюючим видовищем для шанувальників українського волейболу. Адже так зване, "вінницьке дербі" останні два сезони викликає неабиякий ажіотаж. Очікуємо на матч-протистояння двох досвідчених зв’язуючих – Владислава Діденко та Дмитра Сторожилова, дуель ліворуких діагональних – Віктора Шаповала та Андрія Горбенка, битву капiтанiв Артема Скорохода та Володимира Сидоренка та висококласну гру від багаторазових чемпіонів України Костянтина Рябухи, Пилипа Гармаша та Дениса Фоміна.

Андрій ГОРБЕНКО, діагональний ВК "Серце Поділля": "МХП" сильний суперник, але з ними можна і потрібно боротися. Задача нашої команди займати високі призові місця і показувати хорошу гру! Виходити на майданчик і викладатися на повну!"

Артем СКОРОХОД, діагональний ВК "МХП-Вінниця": "Підсумки жеребкування цілком передбачувані! Але наше завдання - боротися і прагнути до перемоги в кожному матчі проти будь-якого суперника!"

vladyslav didenko
Серце Поділля - МХП-Вінниця \ фото: Ганна Мельник

Якщо ж бути відвертими, то другий півфінал з першого погляду не здається таким інтригуючим, як попередній. Адже, діючі чемпіони країни та володарі Кубку, вдома здатні без зусиль здолати вищоліговський клуб з Одеси. Тим паче, як нам стало відомо, "Політехнік-Одеса" прибуде до Львову в день матчу. Але надія на цікавий півфінал ще є. Кілька тижнів тому, ми всі бачили, як одесити можуть самовіддано грати і виривати перемогу навіть у титулованих команд Суперліги. До речі, і самі учасники цього матчу не вважають, що все вже вирішено.

Олександр НАЛОЖНИЙ, догравальник ВК "Політехнік-Одеса": "Було відчуття, що потрапимо на "Барком". Думаю, багато хто так припускав, але все ж сподівалися на інший результат! Головне зіграти в своє задоволення, показати хороший волейбол."

Горден БРОВА, ліберо ВК "Барком-Кажани": "Жереб хороший, але ми були готові до будь-якого суперника. Адже щоб виграти Кубок, мало перемоги в одному окремому матчі. Наша підготовка до фіналу була побудована через аналіз останніх матчів і концентрацією над командою грою! Ми дуже хочемо порадувати наших уболівальників, зберегти Кубок у Львові і, нарешті, завоювати трофей в рідних стінах!"

Підсумовуючи, можна сказати лише одне – завітайте до Палацу Спорту "Галичина" або ж вмикайте пряму трансляцію фінальних матчів. Буде цікаво!

Нагадаємо, що володарем Кубку України попередніх двох сезонів є господарі нинішнього фіналу – львівський клуб "Барком-Кажани".

Всі матчі "Фіналу чотирьох" чоловічого Кубку України відбудуться у місті Львів, у Палаці Спорту "Галичина", що за адресою вул. Керченська,8. 

Кубок України 2018\19. Чоловіки "Фінал чотирьох"

13 лютого, середа

Перший півфінал

16:30 Серце Поділля – МХП-Вінниця

Другий півфінал

19:00 Барком-Кажани – Політехнік-Одеса

14 лютого, четвер

16:30 Матч за третє місце

19:00 Фінал

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ

afisha cup of ukraine