Після майже двомісячної перерви відновилися змагання чоловічої вищої ліги. В Одесі, Луцьку, Львові та Хмельницькому відбулися матчі 5-го туру.

ОДЕСА

«Екодім» – «Інваспорт» – 3:0 (25:19, 25:12, 25:22)

«Екодім»: Вітковський, Матус (к), С.А. Кушнір, Міщук, Олійніченко, Сидоренко, Мазенко; Дорош (л), Суліма. Тренер – Валерій Копилов.

«Інваспорт»: Цимовський, Антонюк, Кошкаров, Прохорчук,  Нікіфоров, Полторацький (к); Білоблоцький (л), Ренкас (л), Завіруха, Радченко. Тренер – Микола Грицюта.

Судді: О.Коваленко (Біла Церква), О.Лобаньова (Харків).

Тривалість матчу: 55 хв. (19+16+20).

Кращі гравці (версія ФВУ): Міщук – Полторацький.

28 січня. Одеса. Спорткомплекс СКА. 80 глядачів.

 

«Заваір» - «ХАЕС-НАЕК» – 3:0 (25:15, 25:17, 25:17)

«Заваір»: Пархоменко, Чечін, Христов, Акінін, Пересунчак (к), Горбачов; Серебряков (л), Волков. Тренер – Максим Пархоменко.

«ХАЕС-НАЕК»: Куранов (к), Бортник, Орловський, Олендер, Чернюк, Хамський; Маркевич (л), Березський, Нікітчук. Тренер – Сергій Харченко.

Судді: О.Лобаньова (Харків), О.Коваленко (Біла Церква).

Тривалість матчу: 56 хв. (17+19+22).

Кращі гравці (версія ФВУ): Пересунчак – Куранов.

28 січня. Одеса. Спорткомплекс СКА. 250 глядачів.

ВIДЕО МАТЧУ

В Одесі найбільш цікавий поєдинок відбудеться у неділю – в ньому зійдуться конкуренти в боротьбі за четверте місце – столичний «Інваспорт» та місцевий «Заваір», які мали в активі по 19 очок. В перший день «Інваспорт» (читай збірна України серед спортсменів з вадами слуху) намагався дати бій беззаперечному лідеру змагань – вінницькому «ЕкоДому», який ще й підсилився Дмитром Міщуком, котрий починав сезон у ВК «Вінниця». Місцями це вдавалося, але в цілому перемога була досить впевненою.

Похожа ситуація спостерігалася в матчі господарів з нетишінським «ХАЕС-НАЕК». В присутності чималої кількості вболівальників, які скучили за волейболом такого рівня, «Заваір» не дав засумніватися в своїй перемозі. Щоправда, лише в першому сеті підопічні Максима Пархоменка, який до речі грав в основі на позиції центрального блокуючого, забезпечували собі перемогу заздалегідь лише в першому сеті – 10:5, 21:11.  В наступних партіях до другої перерви питання про переможця було ще невизначеним. Так, в третій партії господарі майданчику вели 9:4, 13:8, але розтринькали переваг. Відставання скоротилося до двох очок – 18:16. Але з виходом на подачу Олександра Горбачова у гостей виникли проблеми з організацією атакуючих дій, і «Заваір» дотиснув конкурента. Капітан «Заваіру» Сергій Пересунчак чітко відігрався від блоку. 19:16. В наступному розіграші після спірного епізоду на сітці виникла деяка пауза, але судді рішення не змінили – 20:16. Завершився матч помилкою нетішинців на подачі.

3:0 – «Заваір» попереду «Інваспорту» на три очки та після поразок «Бахмуту» та СК «Херсон-Сіті» вийшов з шостого піднявся на третє місце. Чи збереже, дізнаємося у неділю - нагадуємо, о 12.00 зустріч  конкурентів в боротьбі за четвірку, яка на другому етапі боротиметься за вихід у Суперлігу.

Сергій ПЕРЕСУНЧАК, капітан «Заваіру»:

- Можна сказати, що гра вийшла легкою?

- Так. Очікували більш серйозної боротьби. Взагалі, для нас було дуже важливо після великої перерви добре увійти у гру. У нас це вийшло. Ми непогано розпочали матч, захопили ініціативу та вже не віддавали ії до кінця.

- За рахунок чого виграли?

- Вважаю, що ми припустилися менше своїх помилок, ніж суперник, тому і перемогли.

- Цей тур доволі важливий для «Заваіра», адже на вас чекає гра з конкурентом. Спеціально готувалися до туру?

- Так, тур важливий, але інформації про суперника майже не маємо. Просто гратимемо у свою гру, і сподіваємося це принесе успіх. Сьогодні побачили «Інваспорт» в справі – в матчі з «ЕкоДомом». Нічого страшного в цій команді нема, як на мене. Відзначу зіграність команди, адже хлопці довго грають разом. Вважаю, результат залежатиме від того, як зіграємо ми.

- Хотілось би потрапити в першу четвірку у вищій лізі?

- Так. Така задача перед нами стоїть. Гадаю, що нам по силах ії виконати. Це реальна задача.

 

«Екодім» – «ХАЕС-НАЕК»– 3:0 (25:16, 26:24, 25:17)

«Екодім»: Вітковський, Суліма, С.А. Кушнір, Міщук, Олійніченко, Сидоренко; Дорош (л), Мазенко. Тренер – Валерій Копилов.

«ХАЕС-НАЕК»: Нікітчук (к), Бортник, Орловський, Маркевич, Олендер, Бажура; Маркевич (л), Хамський. Тренер – Сергій Харченко.

Судді: О.Коваленко (Біла Церква), О.Лобаньова (Харків).

Тривалість матчу: 57 хв. (19+21+17).

Кращі гравці (версія ФВУ): Сидоренко – Нікітчук.

29 січня. Одеса. Спорткомплекс СКА. 45 глядачів. 

 

«Заваір» - «Інваспорт» – 1:3 (18:25, 25:16, 22:25, 23:25)

«Заваір»: Пархоменко, Чечін, Христов, Акінін, Пересунчак (к), Горбачов; Серебряков (л), Волков, Ярощук. Тренер – Максим Пархоменко.

«Інваспорт»: Зеленський, Антонюк, Кошкаров, Прохорчук,  Нікіфоров, Полторацький (к); Ренкас (л), Завіруха, Білоблоцький, Цимовський. Тренер – Микола Грицюта.

Судді: О.Лобаньова (Харків), О.Коваленко (Біла Церква).

Тривалість матчу: 80 хв. (18+19+21+22).

Кращі гравці (версія ФВУ): Чечін – Кошкаров.

29 січня. Одеса. Спорткомплекс СКА. 150 глядачів.

ФОТО МАТЧУ

ВIДЕО МАТЧУ

«Заваір» завдяки перемозі над «Інваспортом», перевага перед яким з уточненими даними, становила чотири очки, міг практично гарантувати собі місце в квартеті.

Розуміючі це, березівська команда потужно розпочала поєдинок – 6:3. Суперник перехопив лідерство, але доля сету була під питанням – 12:15, 13:16, поки господари майданчику не допустили купу помилок в усіх елементах, в першу чергу на прийомі, а також в атаці та на блоці – 18:25.

У другій партії стартову перевагу «Заваір» втримав. Розпочався сет з помилки «Інваспорту» на подачі. У свою чергу Олександр Чечін зробив два ейси, між якими граючий тренер Максим Пархоменко один в один заблокував Іллю Нікіфорова. 4:0. На влучну атаку Олександра Христова прийшовся промах суперника. 10:3. Відмінний стартовий заділ. Тайм-аут, взятий Миколою Грицютою, зворухнув його підопічних. Вони фантастично заграли у захисті, потягнувши два закидання за спину блокуючим. 11:7. Втім «Заваір», а саме Сергій Пересунчак, пробив захист суперника. Знов блок від Пархоменка – 14:8. Ще один постріл від Пересунчака – 16:9. Кінцівка пройшла під контролем господарів майданчику, а завершився сет, як і розпочався, помилкою гостей на подачі. 25:16. Рахунок в матчі зрівнявся.

А ось наступні сети тримали вболівальників в напрузі до останніх розіграшів. Стартовий відрізок другого сету пройшов з невеличкою перевагою «Заваіра». 8:5 – після атаки Олександра Христова в «3 метри». Збірна України серед глухих спортсменів швидко відіграла відставання – 10:10. Два блоки Олександра Горбачова, який закрив Іллю Нікіфорова та дві помилки суперника. «+4» у господарів майданчику – 14:10. Ще деякий час «Заваір» утримував перевагу – 17:14, 19:17, але суперник переломив хід гри. Спочатку за рахунок блокування вийшов вперед – 20:19, а потім Олександр Білоблоцький двома ейсами довів перевагу до трьох балів – 22:19. 0:5 – програв відрізок «Заваір», і це зумовило підсумок партії. І ще дві помилки в нападі під завісу – 22:25.

Четвертий сет певний час проходив в рівній боротьбі – 6:6, 10:10, 14:14. Далі «Інваспорт» за рахунок блокування вийшов вперед, а потім довів перевагу до чотирьох очок – 21:17. Підопічні Максима Пархоменка боролися до кінця та скоротили відставання до мінімуму – 22:23 після удару Сергія Пересунчака. І наступний зйом «Заваір» взяв, а ось зробити «брейк» не зумів, не впоравшись з атакою Іллі Нікіфорова. 25:23 – «Інваспорт» переміг в партії, а з нею і в матчі – 3:1.

«Інваспорт» вийшов на четверте місце за рахунок більшої кількості перемог – вісім проти семи, хоча поступається «Заваіру» за очками – 21-22. Втім, якщо «Заваір» націлюється на потрапляння в першу четвірку, то перед спортсменами «Інваспорта» турнірних задач не стоїть, найважливіше – підготовка до крупних міжнародних змагань серед глухих.

Максим ПАРХОМЕНКО, граючий тренер «Заваіра»:

- Ми повинні були вигравати у «Інваспорта», точніше ми могли це зробити. Це було нам під силу. Якщо б виграли, то дев’яносто відсотків вирішили б задачу потрапляння в першу четвірку. Напевно не вистачило нам сьогодні характеру, емоцій. Так, ми програли, але у нас попереду ще два тури. Ще нічого не втрачено.

- В четвертій партії у «Заваіра» були шанси перевести гру на тай-брейк. Чого не вистачило?

- Вирішальною, як на мене, стала третя партія, а не четверта. Ми бездарно віддали кінцівку. Три-чотири помилки в прийомі та доводці вирішили долю третьої партії. Виграй ми ії, гра могла б скластися зовсім по-іншому. А четверта, як говорять, «не влізла».

- Чи налагодився тренувальний процес в «Заваірі»?

- Тренуємося, нажаль, дуже мало. Тричі на тиждень в ігровому залі Медичного університету. Нажаль, час тренування такий, що не всі хлопці можуть брати участь в них, тому що зайняті на іншій роботі. Крім того, було важко після великої перерви увійти в тонус. Але, повторюся, рук не опускаємо, продовжуємо боротися, щоб виконати поставлену задачу – потрапити в першу четвірку.

Юрій ГРИЦЮТА, головний тренер «Інваспорта»:

- За рахунок чого виграли? Напевно за рахунок більшого бажання, адже помилок наробили чимало.

- В яких елементах виявилися кращими за суперника?

- Можливо, за рахунок тактичної подачі, десь в кінці в матчі ще за рахунок блоку. Якщо б свої помилки прибрати, то грали б набагато краще.

- Ці змагання допомагають готуватися до міжнародних змагань?

- Так, це відмінний досвід для нашої команди. В цьому році у нас Олімпійські ігри серед спортсменів з вадами слуху, тож необхідно добре підготуватися.

- Команда знаходиться в регулярному тренувальному процесі?

- Так, ми регулярно тренуємося, крім того граємо в Київській волейбольній Лізі.

- Чи стоїть перед «Інваспорт» ціль потрапити в першу четвірку?

- Ні, такої цілі перед нашою командою не стоїть, які і цілі вийти в Суперлігу, але було б цікаво пограти з командами більш високого класу. Це для нас було б відмінним досвідом перед міжнародними змаганнями.

ЛУЦЬК

«Олюртранс» – «Локомотив-ХДВУФК №1» – 3:0 (25:20, 25:20, 25:20)

«Олюртранс»: Гупало (к), Копитюк, Лисобей, Сидор, Семенюк, Пилипенко; Мельник (л), Положевець, Янчук. Тренер – Ігор Рясик.

«Локомотив»: Велецький, Калатинець (к), Утробін,  Довгий, Ковальов, Новохацький; Мамедов (л), Гайдаренко, Гуршал. Тренер – Анатолій Янущик.

Судді: Ю.Тесліцький (Чернівці), Ю.Баранюк (Київ).

Тривалість матчу: 59 хв. (22+21+16).

28 січня. Луцьк. Спорткомплекс ОДЮСШ. 135 глядачів.

 

«Булава» - «Бахмут-ШВСМ» - 3:0 (25:23, 25:19, 25:19)

«Булава»: Станько, Палій, Ігнатеня, Гриців, Чарнош, Найда (к); Федів (л), Штундер, . Тренер – Юрій Мальчицький.

«Бахмут»: Корнієнко (к), Ковальчук, Корнєєв, Пономаренко, Сич, Бороздін; Скрєбцов (л), Білий. Тренер – Олександр Мирний.

Судді: Ю.Баранюк (Київ), Ю.Тесліцький (Чернівці).

Тривалість матчу: 69 хв. (23+24+22).

Кращі гравці (версія ФВУ): Гриців – Корнієнко.

28 січня. Луцьк. Спорткомплекс ОДЮСШ. 90 глядачів.

Перша в цьому турі зустріч команд-конкурентів в боротьбі за потрапляння в четвірку відбулася в Луцьку. «Булава випереджала «Бахмут» на одне очко і, таким чином, завдяки перемозі довела свою перевагу до чотирьох пунктів.

У неділю бахмутівці зустрінуться з «Олюртрансом», який після вікторії над юними харків’янами наблизився до четвірки кращих: команди розділяють – чотири очки.

 

«Бахмут-ШВСМ» – «Олюртранс» – 3:1 (25:23, 23:25, 25:17, 25:18)

«Бахмут»: Корнієнко (к), Ковальчук, Корнєєв, Пономаренко, Сич, Бороздін; Скрєбцов (л), Білий, Мартирасян. Тренер – Олександр Мирний.

«Олюртранс»: Гупало (к), Копитюк, Лисобей, Сидор, Семенюк, Пилипенко; Мельник (л), Положевець, Янчук, Панкратенков. Тренер – Ігор Рясик.

Судді: Ю.Баранюк (Київ), Ю.Тесліцький (Чернівці).

Тривалість матчу: 88 хв. (24+23+20+21).

29 січня. Луцьк. Спорткомплекс ОДЮСШ. 125 глядачів.

 

«Булава» - «Локомотив-ХДВУФК №1»  - 3:0 (25:13, 25:16, 25:21)

«Булава»: Станько, Палій, Ігнатеня, Гриців, Чарнош, Найда (к); Федів (л), Штундер. Тренер – Мальчицький.

«Локомотив»: Велецький, Калатинець (к), Утробін,  Довгий, Ковальов, Новохацький; Мамедов (л), Гайдаренко, Гуршал, Нагорний. Тренер – Анатолій Янущик.

Судді: Ю.Тесліцький (Чернівці), Ю.Баранюк (Київ).

Тривалість матчу: 69 хв. (23+24+22).

Кращі гравці (версія ФВУ): Ігнатеня – Утробін.

29 січня. Луцьк. Спорткомплекс ОДЮСШ. 45 глядачів.

ЛЬВІВ

«Спартак» - «ХОВУФКС-Юракадемія-2» - 3:0 (25:21, 25:19, 25:21)

«Спартак»: Яковлєв, М.Скукіс, Плоскіна (к), Тарканій, В.Скукіс, Іванко; Хваста (л). Тренер – Василь Скукіс.

ХОВУФКС: Столбунов (к), Карімов, Тюрін, Лойтаренко, Таран, Уваров; Анохін (л). Тренер – Гоар-Вартануш Трусова.   

Судді: Яцик (Львів), Столяр (Рівне).

Тривалість матчу: 54 хв. (18+18+18).

Кращі гравці (версія ФВУ): Плоскіна – Карімов.

28 січня. Львів. Спорткомплекс ТК НЛТУУ. 60 глядачів.

 

«Барком-Кажани-2» – «Педуніверситет-ШВСМ» – 3:0 (25:20, 25:14, 25:21)

«Барком-2»: Дроботюк, Тонявський, Савків, Коваль, Нестеренко (к), Турецький; Присакар (л), Жуков (л), Рижов, Олексюк, Петращук. Тренер – Владислав Лазарчук.

«Педуніверситет»: Педора (к), Знак, Камінський, Якуба, Муравко, Лукьянець; Авраменко. Тренер – Роман Носко.

Судді: Столяр (Рівне), Яцик (Львів).

Тривалість матчу: 63 хв. (21+20+22).

Кращі гравці (версія ФВУ): Петращук – Педора.

28 січня. Львів. Спорткомплекс ТК НЛТУУ. 140 глядачів.

 

«Педуніверситет-ШВСМ» - «Спартак» - 2:3 (25:19, 19:25, 16:25, 25:23, 9:15)

«Педуніверситет»: Педора (к), Знак, Камінський, Муравко, Авраменко, Лукьянець. Тренер – Роман Носко.

«Спартак»: Яковлєв, М.Скукіс, Плоскіна (к), Тарканій, В.Скукіс, Іванко; Хваста (л), Левко, Діаніч, Попович, Вольф. Тренер – Василь Скукіс.

Судді: Яцик (Львів), Столяр (Рівне).

Тривалість матчу: 88 хв. (21+18+18+20+11).

Кращі гравці (версія ФВУ): Педора – В.Скукіс.

29 січня. Львів. Спорткомплекс ТК НЛТУУ. 40 глядачів.

 

«ХОВУФКС-Юракадемія-2» – «Барком-Кажани-2» – 1:3 (11:25, 25:21, 21:25, 12:25)

ХОВУФКС: Столбунов (к), Лойтаренко, Тюрін, Таран, Тур, Уваров; Анохін (л), Карімов. Тренер – Гоар-Вартануш Трусова.   

«Барком-2»: Дроботюк, Тонявський, Петращук, Коваль, Нестеренко (к), Савків; Жуков (л), Олексюк, Рижов. Тренер – Владислав Лазарчук.

Судді: Столяр (Рівне), Яцик (Львів).

Тривалість матчу: 73в. (16+20+21+16).

Кращі гравці (версія ФВУ): Столбунов – Тонявський.

29 січня. Львів. Спорткомплекс ТК НЛТУУ. 60 глядачів.

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

НУФВСУ – «Новатор-2-Прикордонник» - 0:3 (15:25, 13:25, 11:25)

«НУФВСУ»: Острогляд, Бовсуновський, Дмитрук (к), Палько, Любич, Гринюк; Малаєв (л), Порхун. Тренер – Братчик.

«Новатор-2»: Онищук, Гандзій, Попов (к), Осипенко, Білан, Турик; Філіпенко (л), Волощук, Пшеничний, Булавко, Антонюк. Тренер – Віталій Сосімович.

Судді: В.Копач  (Вінниця), А.Дячук (Хмельницький).

Тривалість матчу: 50 хв. (17+16+17).

28 січня. Хмельницький. ФОК «Новатор». 60 глядачів.

 

«Колос-Роднічок» - СК «Херсон-Сіті-Нова Каховка ДЮСШ» - 3:1 (25:12, 25:16, 22:25, 25:16)

«Колос»: Бистрицький, Ратушняк, Мукасєєв (к), Протас, Ліцман, Гуль, Гнат; Кошельник (л), Нагірний (л), Ратушняк. Тренер – В’ячеслав Гриньов.

«Херсон»: Кривошликов, Висоцький, Волков, К.Богдан, Семен (к), Паленко; О.Бойко (л), Є.Бойко (л), Іванов, Лаєвський, Антонов. Тренер – Петро Бойко.

Судді: А.Дячук (Хмельницький), В.Копач  (Вінниця).

Тривалість матчу: 81 хв. (18+18+24+21).

28 січня. Хмельницький. ФОК «Новатор». 40 глядачів.

Херсонська команда, яку зараз очолює Петро Бойко, поступилася «Колосу» з Новоселиці, та тепер поділяє п’яте-шосте місця із «Інваспортом», але в неділю може виправити положення. Суперник – ще одна команда з Хмельниччини – «Новатор-2-Прикордонник».

 

СК «Херсон-Сіті-Нова Каховка ДЮСШ» – «Новатор-2-Прикордонник» - 0:3 (16:25, 15:25, 20:25)

«Херсон»: Іванов, Висоцький, Волков, К.Богдан, Семен (к), Паленко; О.Бойко (л), Є.Бойко (л), Антонов, Кривошликов, Лаєвський, Антонов. Тренер – Петро Бойко.

 «Новатор-2»: Онищук, Гандзій, Попов (к), Осипенко, Білан, Турик; Філіпенко (л), Волощук, Пшеничний, Булавко, Антонюк. Тренер – Віталій Сосімович.

Судді: В.Копач  (Вінниця), А.Дячук (Хмельницький).

Тривалість матчу: 61 хв. (21+19+21).

29 січня. Хмельницький. ФОК «Новатор». 50 глядачів.

 

«Колос-Роднічок» - «НУФВСУ» - 3:0 (25:9, 25:10, 25:14)

«Колос»: Комаров, Нагірний, Чекан, Протас, Ратушняк, Гнат; Кошельник (л). Тренер – В’ячеслав Гриньов.

«НУФВСУ»: Бовсуновський, Дмитрук (к), Палько, Порхун, Гринюк, Любич; Малаєв (л), Острогляд. Тренер – Братчик.

Судді: А.Дячук (Хмельницький), В.Копач  (Вінниця).

Тривалість матчу: 44 хв. (14+14+16).

29 січня. Хмельницький. ФОК «Новатор». 30 глядачів. 

ТУРНІРНА СИТУАЦІЯ

«ЕкоДім». За підсумками 5-го туру вінницький «ЕкоДім» вже майже гарантував собі путівку у 2-й етап змагань. У команди Валерія Копилова 11 перемог, у п’ятої команди – сім при чотирьох матчах, які залишилися. Звісно, ніхто і не сумнівається, що «ЕкоДім» буде в «четвірці». Набагато цікаво, як розгортається боротьба за решту квитків у фінальну частину.

«Булава». Львівська команда суттєво підвищила свої шанси, здобувши дві перемоги і відірвалася від «Бахмуту», який йде третім, на 1 перемогу та 4 очки. І вже в наступному турі, граючи з одним з аутсайдерів «НУФВСУ» та «Херсон-Сіті», який зараз зовсім не той, що в першій частині чемпіонату, львів’яни можуть забезпечити собі місце в квартеті. І робити це треба саме в наступному турі, адже в заключному їх чекають «ЕкоДім», нехай немотивований, та «Заваір», у якого з мотивацією все буде гаразд. В боротьбі за решту місць ситуація доволі туманна.

«Бахмут», «Інваспорт», «Заваір», «Херсон-Сіті».  Незважаючи на те, що після 5-го туру за очками до першої четвірки підтягнулися «Колос-Роднічок», «Новатор-2», «Олюртанс» та «Барком-2», все ж таки окреслимо коло претендентів командами, які мають, біль високі турнірні показники, а саме кількість перемог – це, нагадуємо, першій критерій для визначення кращих.

Більш високими виглядають шанси «Бахмуту» та «Інваспорту», які мають шанси, якщо не на максимальний здобуток, то на три перемоги так точно. Наприклад, столична команда тричі зіграє з командами і з самого підвалу турнірної таблиці. А «Бахмут», якщо і допустить осічку в 6-му турі, скажемо в матчі з «Новатором-2», який цілком може задіяти гравців з першої команди, адже в ці терміни Суперліга відпочиває, то в останньому, домашньому, турі напевно візьме максимум. Втім «Заваір» може перемогти і в усіх чотирьох матчах. І тут також є свої фактори впливу. Так в найближчому турі результат  залежатиме ще і від того, чи задіє гравців Суперліги «Барком». В 7-му турі викликає сумніви матч з «Булавою», але до того часу львівська команда вже може вирішити турнірну задачу. В решті матчів команда з Березовки цілком може добитися перемог.

У «Херсон-Сіті», портом приписки якого є Нова Каховка, такий же календар, як у «Заваіра», але, судячи з результатів 5-го туру, херсонці знаходяться далеко не в найкращому стані - програли суперникам, які йшли нижче в чемпіонаті. Крім того, в 6-му турі херсонці саме у Львові гратимуть з «Булавою», якій конче потрібні перемоги. З «Олюртрансом» та «Баркомом-2» очікується серйозна боротьба з приблизно рівними шансами, і лише зі «Спартаком» може бути простіше.

Претенденти на «четвірку». Календар решти матчів 

Суперник

3. «Бахмут» - 8 перемог  (23 очки)

4. «Інваспорт» - 8 (21)

5. «Заваір» - 7 (22)

6. «Херсон-Сіті» - 7 (19)

6-й тур

«Новатор-2»

«Юракадемія-2»

«Барком-2»

«Олюртранс»

6-й тур

«Колос-Роднічок»

«Педуніверситет»

«Спартак»

«Булава»

7-й тур

«Інваспорт»

«Бахмут»

«Олюртранс»

«Барком-2»

7-й тур

«ХАЕС-НАЕК»

«Локомотив-2»

«Булава»

«Спартак»