На останні три путівки до квартету найсильніших претендують чотири команди. Принаймні одній із них реально може завадити ярказ поточний лідер турніру.

ЛЬВІВ

24 лютого (17.00) - ЛДУФК-СКІФ - "Новатор"

25 лютого (12.00) - "Новатор" - "Фаворит"

26 лютого (11.00) - ЛДУФК-СКІФ - "Фаворит"

Столичний "Фаворит" усі свої питання зняв ще в минулому турі, однак це не означає, що відсутність суто турнірної мотивації змусить його поставитися до анонсованих ігор безалаберно. Тим більше, зустрічатися доведеться з колективами, які йдуть у таблиці якраз позаду "Фаворита". І, цілком можливо, в разі непохитності лідерського статусу команди Ігоря Петрова, долю принаймні однієї путівки до провідної четвірки ЛДУФК-СКІФ та "Новатор" розіграють у поєдинку між собою...

ХАРКІВ

24 лютого (17.00) - "Харків'янка" - ЗІЕІТ

25 лютого (12.00) - ЗІЕІТ - "Інваспорт"

26 лютого (11.00) - "Харків'янка" - "Інваспорт"

Майже немає сумнівів, що на своєму майданчику харківські волейболістки спроможні здолати обох суперників, бо це гарантує їм участь у подальшій боротьбі за один із комплектів нагород чемпіонату. А ось гості з Києва та Запоріжжя надії на це вже втратили.

ПОЛТАВА

24 лютого (17.00) - "Полтавчанка" - "Спортліцей"

25 лютого (12.00) - "Спортліцей" - "Буковина-ЧТЕІ"

26 лютого (11.00) - "Полтавчанка" - "Буковина-ЧТЕІ"

Як і "Харків'янка", полтавська команда також має чудову нагоду власноруч пробити собі шлях до квартету найсильніших. Бо її суперники до цих самих найсильніших нині явно не належать. Тож якщо місцеві волейболістки візьмуть шість очок - то для все має бути гаразд.