Напередодні 1-го фінального туру чоловічої «вишки» головний тренер ВК «Бахмут-ШВСМ» Олександр МИРНИЙ в інтерв’ю розповів про цілі, які стоять перед його командою.

- Готувалися до матчів 1-го туру дуже ретельно, враховуючи всі деталі. У волейболі дрібниць не може бути, якщо хочеш досягти результату, - підкреслив Олександр Володимирович. - Ось, наприклад, приїхали у Львів за два дні до початку змагань Від Бахмуту дорога далека, тож хлопцям треба відпочити. Крім того, треба пристосуватися до нового для нас майданчика. Перед нами стоїть серйозна задача – стати призерами змагань, тож і підготовка повинна бути відповідною.

Але волейбол – це гра. Побачимо, як все складеться. Ми прикладемо всі зусилля, щоб потрапити в призову трійку.

- На щось, можливо, більше звертали увагу в підготовці?

- На «фізику», тактику, техніку.

- Матч з фаворитом фінального турніру «ЕкоДомом» стоїть особняком?

- Так точно. В цій команді зібрані волейболісти, які раніше грали в Суперлізі, і напевно зіграють вже в наступному сезоні знов. З ними, звісно, буде складно. А з «Булавою» та «Заваіром» цілком можна грати. Можна і потрібно. Гратимемо та битимемось за перемогу.

- З вінницькою командою «Бахмут» грає в перший день. Чи реально боротися з цим суперником?

- Гадаю, що так. У нас молода команда, ми вчимося, йдемо вперед. В кожному матчі націлюємося на перемогу, в тому числі і з «ЕкоДомом». Майданчик для всіх однаковий, м’яч круглий. Можливо, ми в чомусь сильніші – гра покаже. Битимемося – це однозначно. Який солдат не мріє стати генералом?