Команда Олексія Колісецького за крок від підвищення в класі, а колектив Володимира Жули – від участі в перехідних матчах.

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

30 березня

«Педуніверситет» - ВК «Полтавчанка» (17.00)

«Новатор» - «ПНУ-Івано-Франківськ» (19.00)

31 березня

«Новатор» - «Педуніверситет» (12.00)

«ПНУ-Івано-Франківськ» - ВК «Полтавчанка» (14.00)

1 квітня

«Педуніверситет» - «ПНУ-Івано-Франківськ» (10.00)

ВК «Полтавчанка» - «Новатор» (12.00) 

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ

Оскільки у першому турі в Чернігові «Новатор» зумів здолати місцевий «Педуніверситет-ШВСМ» - 3:1, то тепер лише диво може завадити йому стати чемпіоном і здобути пряму путівку до елітного дивізіону. Навіть якщо зараз чернігівські волейболістки зуміють взяти реванш, то рівень ВК «Полтавчанка» та «ПНУ-Івано-Франківськ» є максимальним хіба що для потрапляння до «Фіналу чотирьох», однак не вище. Тож хмельницькі спортсменки навряд чи дозволять позбавити і самих себе, і все рідне місто святкового настрою з приводу цілком заслуженого, будемо відвертими, тріумфу.  

Що ж до команди Чернігова, то вона сміливо може готуватися до іспиту в перехідних матчах за право зіграти в наступному сезоні у Суперлізі.

Ну, а результат очного протистояння «ПНУ-Івано-Франківськ» - ВК «Полтавчанка», найімовірніше, визначить володаря бронзових медалей чемпіонату вищої ліги.

Втім, все це лише прогноз, що опирається на логічний розклад. Але якби ж у волейболі все і завжди було логічно! Тож таки залишимо певний відсоток на можливість великої сенсації…