У боротьбі за комплекти нагород явних фаворитів визначити дуже важко.

Цікава четвірка підібралася у вирішальному етапі чемпіонату чоловічої «вишки»! Кожен з її представників протягом пройденого турнірного шляху зумів відзначитися по-особливому. Спочатку приємно здивував «Олюртранс», який вирвався вперед, потім естафету лідерства в нього впевнено перехопив «ШВСМ-СумДУ». Нарешті, в останніх двох турах «стрепенувся» раптово «Фаворит», який довів спроможність вирішувати найскладніші завдання. Ну, а щодо «Зміївського енергетика» то його молоді гравці стабільно перебували на провідних ролях, як кажуть, від і до. Отже, до вирішального етапу змагань усі вони підійшли з різними «плюсами» та «мінусами», проте з однаково величезним бажанням добитися в підсумку максимуму.

Чия ж зрештою візьме гору – насправді можна лише здогадуватися. Звичайно, проведення матчів на домашній арені найбільше шансів зробити солідний відрив надає волейболістам «ШВСМ-СумДУ», однак, безумовно, їхні суперники мають стосовно цього власні міркування. І якщо про виступи наступного сезону у Суперлізі всерйоз задумуються, насамперед, представники Сум та Лубнів, то відмовлятися від почесних медалей «вишки» однозначно ніхто не збирається. Тож видовище на майданчику точно буде ще те!

Таким чином, зверніть пильну увагу на деталі наведеної нижче афіші туру та, за можливістю, приєднуйтеся до вболівальників на трибунах!

raspisanie