Шанси на чемпіонський титул зберігають усі чотири учасники вирішального туру.

Після 1-го фінального туру ситуація в турнірній таблиці склалася настільки заплутаною, що, зрештою, золоті медалі цілком можуть вибороти навіть волейболісти «Зміївського енергетика», котрі поки йдуть останніми. Тим більше, серію вирішальних поєдинків вони приймають у себе вдома. Але щось підказує, що без втрачених очок не обійдеться жодна команда. Адже нещодавно в Сумах усі вони виявили спроможність обігрувати один одного, незважаючи на будь-які прогнози. І в цій ситуації найкращі шанси на чемпіонське сходження має «ШВСМ-СумДУ»…

Саме сумчани поки йдуть попереду, маючи в активі дві перемоги та 10 очок. Стільки ж перемог, але лише 6 очок є в запасі «Олюртранса». По одній перемозі і по 4 очки на даний момент здобули «Фаворит» та «Зміївський енергетик». Тож, як бачимо, загальна картина може суттєво змінитися після кожного матчу. Кому тут пощастить найбільше?

Про сильні сторони кожного з учасників своєрідного «Фіналу чотирьох» ми вже розповідали предостатньо, тож повторюватися нема сенсу. Тому наголосимо лише на очевидному: найбільше підстав на загальний успіх матиме той, хто виявить міцніші нерви та спроможність звести кількість власних помилок, якщо хочете, якраз до чемпіонського мінімуму. Тоді майбутніх володарів золотих нагород можна буде поздоровити цілком щиросердно!

raspisania