Скориставшись поразкою житомирянок, таблицю очолила «Орбіта-Спортінтернат».

Після минулого туру ВК «Полісся» став одноосібним лідером змагань, продемонструвавши гру того ж рівня, яка дозволила амбіційній команді пробитися до чвертьфіналу Кубка України. Тому здавалося, що головний претендент на підвищення в класі й далі крокуватиме переможною ходою. Однак нині підопічні Анатолія Казьмерчука вирушили до Харкова, звідки повернулися з першою в сезоні втратою очок... 

Щоправда, спочатку житомирянки впевнено обіграли команду ХНПУ – 3:0 і, здавалося, з молодими підопічними Ольги Ахлестіної із ХДВУФКС теж впораються без особливих складнощів. Однак ті дотримувалися значно іншої точки зору. І одразу ж продемонстрували, що настроєні дуже рішуче, вирвавши стартовий сет на характері – 28:26. Утім, надалі гості зуміли перехопити ініціативу, доволі впевнено взявши дві наступні партії – 25:15 і 25:21. Складалося враження, що тепер уже вони свого не віддадуть. Та амбіційні вихованки харківського університету фізкультури і спорту знову продемонстрували спроможність бути на диво непоступливими. Вони вирівняли становище – 26:24, а потім, на неймовірному куражі, не залишили грізним суперницям шансів на тай-брейку – 15:5!

Осічкою ВК «Полісся» сповна скористалися волейболістки «Орбіти-Спортінтернату». Запоріжанки за всіма статтями переграли опоненток із «Спортліцея» та «Інваспорт-Метеор» - по 3:0, що дозволило їм у турнірній таблиці переміститися на першу сходинку.

На третю ж, обігравши тих же суперників з тим же рахунком, піднялися їхні землячки із «Академії-ЗІЕІТ». Утім, нині вони мають фактично ті ж самі показники, що й ХДВУФКС. А на п’яти їм наступають волейболістки із ВК «Полтавчанка» та «Львів’янки-ЛДУФК». Цікаво, що у звітному турі вони зустрічалися між собою, і гору взяли представниці Полтави – 3:0.

РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ 3-ГО ТУРУ

Що далі? Поєдинки наступного туру відбудуться 27-28 січня, і найбойовитішими серед них вбачаються протистояння ВК «Полтавчанка» - «Орбіта-Спортінтернат», «Львів’янка-ЛДУФК» - ВК «Полісся» та «Академія-ЗІЕІТ» - ВК «Полтавчанка». Інтрига процвітає!

tablica