До вашої уваги хмельницький «Новатор» - переможець чемпіонату у вищій лізі. В цьому сезоні хмельничани вже здобули 6 перемог в 6-ти офіційних матчах та вийшли у 3-й раунд Кубку України.

КАДРОВІ ЗМІНИ

Запрошені до команди Сергій Попов, Олексій Денін, Владислав Ємельянчик, а також Павло Ляшенко. В цілому ж зберегли склад по максимуму, а для обкатки молоді у вищу лігу заявлений «Новатор-2».

ПІДГОТОВКА

Готуватися до сезону команда розпочала в серпні – спочатку працювали над загально-фізичною підготовкою. Потім взяли участь у низці турнірів: у Вінниці та у Чернігові. 

ДРУГИЙ ЕТАП КУБКУ УКРАЇНИ

«Новатор» впевнено здолав перші два етапи Кубку України, не програвши  жодного матчу. В п’яти матчах суперниками були колективи вищої ліги, а найбільш показовою напевно стала гра зі своїм конкурентом  в Суперлізі - «Юракадемією» (3:1).

Роман КОВАЛЬЧУК, головний тренер ВК «Новатор»:

- «Юракадемія» поки ще шукає свою гру, адже команда втратила виконавців, які визначали обличчя команди в минулому сезоні. І через те, що у нас колектив більш досвідчений, нам вдалося досягти необхідного результату. Але в плані якості працювати ще є над чим.

ЦІЛІ ТА ЗАДАЧІ

Роман КОВАЛЬЧУК:

- В минулому сезоні переможець вищої ліги «Дніпро» сягнув відразу на п’єдестал. Чи не хочете повторити цей результат?

- Досягнення «Дніпра» достойно Книги рекордів Гіннессу. Поки задачі у нас стоять більш реальні. В першу чергу нам треба зберегти місце в Суперлізі. А потім, цілком можливо, під час гри прийде апетит і тоді ми скорегуємо плани. Говорити про те, що ми націлюємося на вихід в «четвірку», чи на медалі, як на мене, було б некоректно. Треба бути реалістами. Зараз підбір учасників рівніше, ніж в минулі роки. Тож всі команди Суперліги, з виключенням, мабуть, «Фавориту», мають медальні амбіції. Але ми поки боремося за збереження місця в елітному дивізіоні. Далі – побачимо.