2 березня 2017 р. о 16:00 на передодні І фінального турніру, який розпочнеться саме з гри в м. Лубни 17 Березня віце-президент Федерації волейболу України - Володимир Дорош провів робочу зустріч з гравцями ВК «Фаворит».

На зустріч були запрошені працівники ЗМІ, гравці СК «Фаворит» разом із керівним тренерським складом та представники ТМ «Гармонія» (головного спонсора і постійного партнера волейбольного клубу).

Ще в Жовтні 2016 року президент СК «Фаворит» Володимир Дорош і головний тренер команди Олександр Ткачук прийняли важливе і доленосне рішення – волейбольний клуб «Фаворит» переїхав до м. Лубни. Ініціатором ідеї базування СК «Фаворит» у рідному місті стала ТМ «Гармонія» - головний спонсор волейбольної команди.

За весь період проведення Чемпіонату України 2016-2017 р.р. чоловічої ліги запеклу гру відвідало більш ніж 1500 вболівальників!
Справжній чоловічий волейбол повертається знову в Лубни!
Вже не одна запекла гра була проведена на базі Лубенської ДЮСШ, в яких грали команди з усіх міст України, а саме: 
1. «Локомотив» м. Харків
2. КП ВК «Дніпро» м. Дніпро
3. «Юридична академія» м. Харків
4. «ВК Барком-Кажани» м. Львів
5. ВК «Вінниця» м. Вінниця
6. «Буревісник»-ШВСМ м. Чернігів
7. «Новатор» м. Хмельницький
8. «Фаворит» м. Лубни

СК «Фаворит» - це надбання саме Лубен: тут народився волейбольний клуб, тут проходили перші тренування, перші змагання, здобували перші перемоги, зазначив Володимир Дорош. Не зважаючи на досить молодий вік гравців лубенської команди та брак досвіду в спортивній кар‘єрі, «фаворитівці» достойно зіграли з харківськими суперниками, а також звернув увагу на те, що вся команда, а також тренер СК «Фаворит» - земляки, мешканці Полтавщини. Цей факт приємно тішить відданих вболівальників команди, адже свідчить про високий рівень підготовки полтавських волейболістів. 
Президент СК «Фаворит» переконаний, що через 2-3 роки команді вдасться набути професійних навичок і вийти на вищий рівень у волейбольному світі.

За словами Володимира Дороша, сьогодні він ставить перед командою 2 основні завдання:
- залишитися у Суперлізі
- зберегти команду (поповнювати склад активними, амбіційними, схильними до спортивного розвитку молодими волейболістами, вихованцями саме спортивних закладів Полтавщини).
Володимир Миколайович Президент СК «Фаворит» побажав успіхів членам команди й пообіцяв всебічну підтримку їхньої гри та й загалом розвитку спортивного життя на Полтавщині. 

Підсумовуючи прес-конференцію, Володимир Дорош відзначив, що й на далі спільно із ТМ «Гармонія» будуть приділяти особливу увагу розвитку спортивного життя на Полтавщині (зокрема в Лубнах). Президент СК «Фаворит» має на меті створити зручний простір для молоді, яка зацікавлена в спортивних заняттях високого рівня. Можливо, з часом Лубни стануть «колискою» для майбутніх легенд спортивних змагань Всеукраїнського чи Міжнародного рівня.

favorit