У рідних стінах "Юракадемія" націлена взяти максимум можливих очок. Та чи дозволять суперники?

ХАРКІВ

24 березня. "Юракадемія" - "Дніпро" (16.00) і "Буревісник-ШВСМ" - "Фаворит" (18.00)

25 березня. "Буревісник-ШВСМ" - "Юракадемія" (12.00) і "Фаворит" - "Дніпро" (14.00)

26 березня. "Дніпро" - "Буревісник-ШВСМ" (11.00) і "Юракадемія" - "Фаворит" (13.00)

Після запеклих поєдинків тижневої давнини в Лубнах, вищезгаданий квартет клубів перебрався до Харкова, де кожного по черзі, так би мовити, екзаменуватиме місцева "Юракадемія". Так, тепер уже екс-бронзовий призер чемпіонату України у нинішньому сезоні постійно знаходився в стадії формування нового боєздатного колективу, тож про потрапляння до четвірки найсильніших позабув задовго до завершення "регулярки". Однак у першому турі другого етапу підопічні Володимира Романцова красномовно продемонстрували небажання залишатися на незручній для себе сьомій позиції і, вигравши в очному двобої, перемістили туди замість себе "Дніпро". Щоправда, в останньому матчі того туру з чернігівчанами харків'янам забракло сил. Проте нині "Юракадемія" зіграє з "Буревісником-ШВСМ" другого дня, а підтримка вболівальників напевно додасть їй додаткового куражу. Тож, насамперед, усе залежатиме від гри самих господарів майданчику.

У той же час "Буревісник-ШВСМ" і "Дніпро" вирішуватимуть свої локальні завдання, які, звичайно ж, втрати очок теж аж ніяк не передбачають. Тож особливий інтерес викликає і їхній очний поєдинок, і почергове "побачення" чернігівчан і дніпрян із харків'янами.

Що ж до "Фаворита", то він, ймовірно, знову спробує скласти усім суперникам гідну конкуренцію. Можливо, у декого навіть відбере очки. Та все ж, відверто кажучи, за рівнем майстерності лубненські волейболісти своїм опонентам помітно поступаються. Тому багато від них очікувати не доводиться.

Утім, то все лише передбачення. А як складеться на ділі - незабаром дізнаємося!

Трансляцiї 2-го туру "5-8 мiсця" чоловiчої Суперлiги України