Головний тренер ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» Богуслав ГАЛИЦЬКИЙ дав доволі цікаву оцінку виступу своєї команди в 1-му фінальному турі чемпіонату України.

- Якщо розумно підходити до фінальних турів, то треба, щоб інтрига була до кінця, - дещо іронічно зазначив спочатку досвідчений тренер. – Якщо говорити про матч з «Галичанкою», то тут на нашій стороні була удача. Не можу сказати, що ми в чомусь були сильніші.

- Що відбулося з вашою командою у другій грі – з «Білозгаром», яка була програна практично без боротьби?

- Не встигли відновитися після першої гри. Плюс вінницька команда зіграла в цей день свою найкращу гру. З мінімальною кількістю помилок. Суперник не дав нам жодного шансу на позитивний результат. В той день вінничанки були просто сильнішими за нас. Навіть не було за що зачепитися.  Так здорово, як в цей день, вони з нами ще ніколи не грали. Мабуть, вінницька команда із собою шамана возить. Інакше не можу пояснити такої гри своєї команди (посміхається). Мої підопічні не зіграли навіть на тридцять відсотків від того, що вони показали у матчі з «Галичанкою», хоча тернопільська команда сильніша за вінницьку, що вона й доказала в останній день туру.

- Тим не менш, боротьба продовжується?

- Так, все розпочинається з нуля. Нас очікує цікава кінцівка. Думаю, що в Южному такої огидної гри, як в Тернополі, ми вже не покажемо.