Волейбольний уїк-енд обіцяє відзначитися цікавими протистояннями та незвичайним стимулом для «Орбіти» у боротьбі з «Хіміком».

ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ – ХІМІК

(1 грудня – початок о 17.00. 2 грудня – початок об 11.00)

Нещодавно голова федерації волейболу Запоріжжя Павло Касай, який водночас є директором вертолітного підрозділу потужного підприємства «Мотор Січ», святкуючи свій День народження, зробив цікаву обіцянку. А саме – що спортсменки місцевої команди, в разі хоча б однієї перемоги над діючим чемпіоном країни, котрий давно вже не знає гіркоти поразок, отримають змогу політати в небі на гвинтокрилі. Хто не в курсі, запевняємо – відчуття від такого польоту просто неймовірні! Тепер залишилося тільки дізнатися, чи спроможні запоріжанки, заради такого шансу, створити справжнє диво?

Що ж до «Хіміка», то він впритул наблизився до ювілейної планки у 50 перемог поспіль в рамках чемпіонатів України. Звичайно, підопічні Андрія Романовича зіпсувати це свято просто не мають права.

Отже, стимули озвучені. А чия ж візьме?..

ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ – БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ

(1 грудня – початок о 18.00. 2 грудня – початок об 11.00)

Поки що у турнірній таблиці справи «Галичанки» складаються трохи краще, а вона ще й приймає «Білозгар» удома. Однак, з іншого боку, саме можливість значно покращити власне становище через перемоги над прямим конкурентом – напевно, непоганий стимул і для волейболісток із Вінниці.

Тому, переконані, це дійство справді варте того, щоби спостерігати за ним з трибун спорткомплексу!

ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ – ФАВОРИТ

(1 грудня – початок о 17.00. 2 грудня – початок о 12.00)

Звичайно, що об’єктивні фаворитки протистояння – волинянки, хоча назва команди їхніх суперниць і свідчить про інше. Підопічні Богуслава Галицького краще вкомплектовані та зіграні, тож апріорі перевага є на їхньому боці.

У той же час представниці столиці (які, щоправда, домашні матчі проводять в Ірпені) вже явно скучили за першою в нинішньому чемпіонаті перемогою. Тож якщо їхні лідери остаточно позбулися наслідків нещодавньої хвороби, то вони спроможні дати серйозний бій… 

РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ – СЄВЄРОДОНЧАНКА

(4 грудня – початок о 18.00. 5 грудня – початок об 11.00)

Як і в попередній парі, кращі шанси на подвійний успіх мають господарки майданчику. Однак в їхній грі поки ще спостерігається чимало помилок і тактичних негараздів. А «Сєвєродончанка» вже встигла продемонструвати, що спроможна карати за подібне у діях суперниць немилосердно. Тому якщо хтось гадає, що «Регіні» гарантовані дві легкі перемоги, той однозначно сильно помиляється. Поєдинки обов’язково вийдуть дуже бойовими та інтригуючими! Приходьте на трибуни – переконайтеся на власні очі!

Розклад та трансляції матчів п'ятого туру жіночої Суперліги України 2017\18