У турнірі залишається визначити, хто розпрощається із Суперлігою, а на кого чекають перехідні матчі з чернігівським «Педуніверситетом-ШВСМ».

ВІННИЦЯ

12 квітня

«Білозгар-Медуніверситет» - «Сєверодончанка» (17.00)

«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Фаворит» (19.00)

13 квітня

«Білозгар-Медуніверситет» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» (16.00)

«Сєвєродончанка» - «Фаворит» (18.00)

14 квітня

«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Сєвєродончанка» (10.00)

«Фаворит» - «Білозгар-Медуніверситет» (12.00) 

Дозволимо собі спрогнозувати, що команди Вінниці та Рівного навряд чи розтринькають здобуту після 1-го туру перевагу, тож, відповідно, збережуть прописку в елітному дивізіоні. При цьому найбільше шансів на п’яте місце має «Білозгар-Медуніверситет».

А ось кому доведеться зрештою понизитися в класі – питання риторичне. Ще якісь півмісяці тому багато хто вважав, що ця неприємна роль дістанеться «Фавориту», який завершив регулярну першість останнім. Тоді як «Сєвєродончанці» прогнозували конкуренцію навіть за п’яту підсумкову сходинку. Проте вкрай невдалий виступ підопічних Гарія Єгіазарова у першому фінальному турі все поставив з ніг на голову. І тепер шанси киянок не виглядають такими вже безперспективними.

Безумовно, багато в чому ця суперечка віднайде відповідь 13 квітня, коли «Фаворит» та «Сєвєродончанка» зійдуться в очному протистоянні. Нагадаємо, що в першому турі у Рівному успіх був на боці підопічних Ігора Попова - 3:2. Як воно вийде цього разу?..