Особливу увагу викликають поєдинки у Южному та Хмельницькому.

Стартові матчі у жіночому чемпіонаті Суперліги показали, що несподіванок можна очікувати фактично кожного туру. Головна причина цього – поява в еліті амбіційного «Новатора» та суттєві кадрові перестанови в кількох інших клубах. Тож і цей тур цілком може подарувати цікаві сюрпризи...  

«ХІМІК» - «ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ»

ФСК «Олімп». (5 жовтня – початок о 17.00. 6 жовтня – початок о 12.00) 

Апріорі протистояння чемпіона та срібного призера минулого сезону мало б затмити за увагою до себе всі інші. Однак у даному випадку ситуація парадоксальна. По-перше, «Хімік» продовжує впевнено демонструвати власну непохитність на внутрішній арені, яка незабаром цілком реально може сягнути 100 перемог поспіль. По-друге, взявши у стартовому турі лише два очка з шести очікуємих у дуелі з «Новатором», луцька команда яскраво продемонструвала, що підійшла до початку сезону у ненайліпшому стані. Принаймні, психологічному. Тож очікувати від неї нині чудодійного перевтілення та максимально жорсткої конкуренції в протистоянні з потужним южненським колективом, відверто кажучи, важкувато. Тим більше, на чужому майданчику.

Однак недооцінювати підопічних Богуслава Галицького теж не варто. Вони мають, у цілому, вже добре зіграний склад, і стремління стати саме тією командою, хто зуміє перервати вражаючу переможну ходу «Хіміка», може послужити відмінним стимулом. Тож, попри песимістичні передпосилки, все ж очікуємо в Южному по-справжньому захопливих поєдинків!

«НОВАТОР» - «ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ»

ФОК «Новатор». (5 жовтня – початок о 17.30. 6 жовтня – початок об 11.00) 

Свій дебют у чемпіонаті Суперліги «Новатор» відзначив здобуттям одразу чотирьох очок у протистоянні з його діючим срібним призером. Тож чому б йому, принаймні, не повторити те ж саме й у анонсованих іграх з призером бронзовим? Тим більше, суттєво послабленим міжсезонними втратами і перебуваючим лише в стадії формування нового боєздатного колективу. Так, у стартових поєдинках Олександра Міленко виказала готовність стати новим головним бомбардиром «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ», а ще досить непогано зарекомендували себе Вікторія Ігнатова та Людмила Борознова. Нарешті, відновилася після травми досвідчена ліберо Вікторія Дельрос. Однак чи вистачить їхнього потенціалу та запалу для загального успіху у Хмельницькому – питання риторичне. Тим більшу інтригу викликають ці поєдинки!

«УНІВЕРСИТЕТ-ШВСМ» - «БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ»

СК ЧНПУ. (5 жовтня – початок о 17.30. 6 жовтня – початок о 12.00) 

На старті сезону «Університет-ШВСМ» встиг опинитися в центрі уваги через поразку вищоліговому ХОВУФКС та вильоту з розіграшу Кубка країни. Зрозуміло, що це дуже неприємно. Тож підопічні Володимира Жули, нема сумнівів, постараються реабілітуватися в очах своїх уболівальників у анонсованих матчах.

В свою чергу, «Білозгар-Медуніверситет» залишився дуже незадоволеним тим фактом, що у минулому сезоні не зумів потрапити до провідної четвірки та достроково розпрощався із титулом срібного призера. Тож, у цілому, молодий склад під керівництвом Юлії Якушевої також прагне довести свою конкурентоспроможність на найвищому рівні. Чия ж жага виправитися після минулих невдач візьме гору в очному протистоянні? Давайте дізнаємося разом!

«РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ» - «ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ»

СК НВК №26. (5 жовтня – початок о 18.00. 6 жовтня – початок о 12.00) 

«Регіна» - конкурент чи «Регіна» - аутсайдер? Відповідь на питання щодо потенціалу рівненського колективу зразка нинішнього сезону частково можуть дати якраз його поєдинки із запоріжанками. Тут масла у вогонь підливає ще й той факт, що якраз до «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ» перебралися двоє лідерів «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» зразка сезону минулого – Олена Грицуняк та Юлія Димар. Отже, «родзинка» в анонсованому протистоянні визначена. А як станеться безпосередньо на ігровому майданчику – незабаром побачимо!

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ