Перед відповідальними поєдинками із «Серцем Поділля» команда Угіса Крастіньша зіграла з «Ресовією» та «Катовіце».

Оскільки «Барком-Кажани» виступали у Польщі, то їхні поєдинки в рамках 3-го туру чемпіонату Суперліги проти «Серця Поділля» були перенесені на тиждень. І якраз прийдешнього уїк-енду ми нарешті побачимо, безперечно, захопливе протистояння колективів, які спеціалісти вважають основними фаворитами нинішнього сезону...

«БАРКОМ-КАЖАНИ» – «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

ПС «Галичина». (12 жовтня – початок о 18.00. 13 жовтня – початок об 11.00)

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ

Ми вже розповідали про всі зміни, які сталися в обох командах під час міжсезоння. З цього можна зробити висновки, що «Барком-Кажани», як мінімум, не стали слабкішими за самих себе зразка минулого сезону, а «Серце Поділля», залучивши кількох відомих майстрів з інших клубів Суперліги, свій потенціал однозначно поліпшило. Тож попередньо цілком справедливим буде погодитися з думкою, що 12-13 жовтня у Львові відбудеться перше в поточному сезоні «побачення» основних фаворитів чемпіонату Суперліги та розіграшу національного Кубка.  

Звичайно, шанси на успіх на паркеті Палацу спорту «Галичина» виглядають трішечки ліпшими на користь колективу Угіса Крастіньша. По-перше, він виступатиме в рідних стінах, а по-друге, він уже отримав хорошу «бойову» практику у запеклих протистояннях з амбіціним «Новатором», який теж виказав націленість на боротьбу за один із комплектів нагород. Та й вищезгадані матчі у Польщі, незважаючи на поразки від потужних місцевих клубів «Ресовія» - 0:3 та «Катовіце» - 1:3, певно, мають піти львів’янам лише на користь.

У той же час вінничани мали змогу цілеспрямовано готуватися саме до протистояння з «Барком-Кажанами», добряче розібравши їхні дії у попередніх поєдинках. Тож підопічні Валерія Копилова цілком реально могли віднайти якісь цікаві домашні заготовки та «відшліфувати» їх під час тренувань.

Таким чином, у Львові очікується напрочуд інтригуюче протиборство двох приблизно рівних за потенціалом суперників. Хто з них розпорядиться ним краще – питання абсолютно риторичне...