Кілька протистоянь обіцяють стати напрочуд цікавими та непередбачуваними.

Очним протистоянням «Новатор» та «Юракадемія» розпочали анонсований тур раніше, а тепер необхідність помірятися силами прийшла і до інших колективів. Тут же у двох парах принциповість боротьби має відверто зашкалювати.

«СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ» - ВК «МХП-ВІННИЦЯ»

СК ВДПУ (23 листопада – початок о 18.30. 24 листопада – початок о 12.00) 

Вінницьке дербі – це завжди щось! Досить згадати, що минулого сезону воно неодмінно завершувалося «п’ятихатками», причому з різними переможцями. Тож і нінішній двобій, судячи з усього, має подарувати вболівальникам аж ніяк не шість безбарвних партій. Навпаки, тут очікується максимальний накал бескомпромісного суперництва та шквал різноманіних емоцій. І це ж, направді, чудово, що такі поєдинки не можуть нікого залишати байдужими! Тим більше, коли в таблиці суперників між собою розділяє лише одна перемога...

«ФАВОРИТ» - «ШВСМ-СумДУ»

СК ДЮСШ (23 листопада – початок о 17.00. 24 листопада – початок о 14.00) 

Минулосезонні учасники «вишки», сподіваємося, теж готуються видати захопливе видовище. Тут подвійний тріумфатор може значно покращити нинішнє турнірне становище та залишити зону аутсайдерів. Проте на це з однаковими шансами претендують обидві команди, і на користь «Фаворита» грає хіба що фактор рідних стін. У той же час сумчани вже встигли довести, що спроможні почуватися впевнено в будь-якому залі за будь-якої атмомфери. Як складеться цього разу – питання ну ду-у-же цікаве!

«БАРКОМ-КАЖАНИ» - «БУРЕВІСНИК-ШВСМ»

ПС «Галичина» (23 листопада – початок о 19.00. 24 листопада – початок о 15.00) 

Здається, апріорі шансів у чернігівської команди нема, проте не все так однозначно. Львівська команда продовжує потерпати від власної ігрової нестабільності, і де гарантія, що суперники цим не скористаються? Хоча, звісно, статус діючого чемпіона та лідера поточної першості має стати для підопічних Угіса Крастіньша додатковим стимулом. Адже втрачати очки у домашніх поєдинках з одним із аутсайдерів, можна сказати, якось негарно. З іншого боку, за подібних обставин на волеболістів «Буревісника-ШВСМ» не тиснутиме психологічний фактор, і вони цілком можуть зіграти на такому куражі, що «кажанам» доведеться непереливки. Що ж, побачимо!

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ