Харківська команда має нагоду увірватися до квартету лідерів.

Поки нинишні лідери почергово втрачали дорогоцінні очки у різних матчах, «Юракадемія» в якості своєї гри досягла помітного прогресу і підтягнулася до них майже впритул. Тепер же в неї є можливість взагалі витіснити когось із провідної четвірки.

«ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ» - «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

СК НЮУ (30 листопада – початок о 16.00. 1 грудня – початок о 12.00)

У міжсезоння «Серце Поділля» посилилося чи не найкраще за інших, проте в оновленому складі й досі не може віднайти, що називається, свою гру. Щоправда, в останніх матчах не брав участі основний зв’язуючий Віталій Осадца і це, безумовно, позначилося не кращим чином. Однак кваліфікованих виконавців у «сердечок» і без нього вистачає. «Юристам» же, здається, поки дещо бракує впевненості у власних силах. Проте, маючи такі «гармати», як в Андрія Левченка та Андрія Рогожина, а також цілу групу талановитих молодих волейболістів, підопічні Володимира Романцова цілком спроможні добряче псувати нерви будь-кому. Тож нині у Харкові очікується дуже захопливе дійство!

ВК «МХП-ВІННИЦЯ» - «ФАВОРИТ»

СК «Колос» (30 листопада – початок о 17.30. 1 грудня – початок о 12.00)

Представники Тростянця міцно закріпилися на другій сходинці в таблиці і тепер, у протистоянні з одним із аутсайдерів, навряд чи дозволять собі втратити дорогоцінні очки. Втім, «Фавориту» відступати нікуди, тому підопічні Миколи Благодарного можуть дозволити собі грати невимушено, на куражі, не оглядаючись на рахунок на табло. Іноді саме така гра стає досить успішною...

«БУРЕВІСНИК-ШВСМ» - «НОВАТОР»

СК ЧНПУ. (30 листопада – початок о 18.30. 1 грудня – початок о 13.00)

«Буревіснику-ШВСМ» очевидно не хочеться у чемпіонаті пасти задніх, але потенціалу для гідного виклику більш сильним поки очевидно бракує. Однак і «Новатор» стабільністю не вирізняється, тож чим завершиться їхній двобій у Чернігові – можна лише здогадуватися...

«ШВСМ-СумДУ» - «БАРКОМ-КАЖАНИ»

СК СумДУ (30 листопада – початок о 19.00. 1 грудня – початок о 12.00)

Достроково, на жаль, завершивши виступи в Кубку ЄКВ, з іншого боку «Барком-Кажани» отримали можливість повністю сконцентруватися на внутрішніх змаганнях. Завдання в них очевидне – перемога в кожному матчі, тож в Сумах вони однозначно боротимуться за чергові шість очок.

У той же час господарі майданчику вже встигли зарекомендувати себе «грозою авторитетів». Проте самого лише цього статусу для руху вперед у таблиці замало. Підопічним Володимира Бабкова необхідно підкріплювати його реальними перемогами. Але ж чи по силам їм нині долати діючого чемпіона?..

ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ