У Львові відбувся перший Форум ігрових видів спорту.

Серед учасників заходу – два десятки найкращих спортивних команд Львівщини, ветерани спорту, обласні спортивні федерації, губернатор Львівщини та інші посадовці. Зокрема, долучився до Форуму і президент ФВУ Михайло Мельник та гравці ВК «Барком-Кажани». За свої досягнення волейбольна команда отримала відзнаки від організаторів проекту. Так нагороди вручено президенту ВК «Барком-Кажани» Олегу Барану, головному тренеру клубу Угісу Крастіньшу, найціннішим гравцям клубу – Юрію Семенюку та Євгенію Кісілюку, а також найкращому молодому гравцю Михайлу Біберу.

"Дякуємо за відзнаку. Ми робимо все, щоб наш вболівальник до нас приходив і любив. І на таких речах треба фокусуватись. Хоч ті зали, які ми маємо, ще не зовсім такі, як ми цього хочемо – але дуже потребуємо підтримки вболівальників", – наголосив президент ВК "Барком-Кажани" Олег Баран.

Також під час урочистостей було вручено нагороди ФВУ – орден Федерації волейболу за заслуги отримав Президент обласної федерації волейболу Володимир Левків.

За словами Михайла Мельника, завдяки досягненням "кажанів" на сьогодні Львів визнано волейбольною столицею України.

Нагадаємо, що 14 лютого ВК «Барком-Кажани» втретє завоювали Кубок України. Впродовж 2018 року «кажани» стали володарями Суперкубку та переможцями чемпіонату України.