Українська пара Олександр Іойшер/Владислав Христов стала третьою на етапі європейського туру зі снігового волейболу!

Досить успішним вийшов дебютний виступ українських спортсменів у новому для себе різновиді волейболу - snow volleyball. Одесити Олександр Іойшер та Владислав Христов на змаганнях у турецькому Улудазі піднялися на третю сходинку п'єдесталу. У матчі за бронзу їхні суперники турецькі волейболісти Мермер та Нуреттін від боротьби відмовилися, тож медалі українцям дісталися "малою кров'ю". Результати всiх матчiв тут.

А от у головному фіналі боротьби було, хоч відбавляй. Для з'ясування переможця у парі між турками Муратом Гігіноглу і Сафа Урлу та росіянами Юрієм Богатовим і Русланом Даяновим знадобилиася максимальна кількість партій - п'ять. Лідери посіву і господарі турніру постійно були попереду, але заключні дві партії собі в актив записали досвідчені росіяни, які і перемогли 3:2 (6:11, 11:5, 8:11, 11:5, 11:7).

У жінок турецький етап зі снігового волейболу приніс перемогу румункам Баіда та Матеі, які виявилися сильнішими за російський дует Даянова/Хакімзянова - 3:0 (11:4, 11:2, 11:7). Четвертий етап європейської серії зі снігового волейболу прийматиме швейцарське містечко Дісентіс.