Чоловіча збірна України розпочне боротьбу за єдину путівку на чемпіонат світу (U-21) матчем зі збірною Франції.

Турнір в групі Е відбудеться у сербському місті Пожареваць 18-20 травня (четвер-субота). В ньому також зіграють збірні Болгарії та Сербії.

Перший поєдинок розпочнеться в 17.30 за місцевим часом. У другому матчі підопічні Миколи Пасажіна зіграють з ще одним суперником по чемпіонату Європи (U-20) -2016  - болгарами. Початок також о 17.30.

І нарешті заключний матч відбіркового турніру – з господарем групи Е збірної Сербії о 20.00 в суботу.

Також став відомий склад суддівського корпусу, який працюватиме на цьому турнірі. Отже, супервайзер ЄКВ – Мішель Єно (Франція), суддівський делегат – Геннадій Жаріков (Росія), арбітри – Павел Буркевич (Польща), Онур Хоснут (Туреччина), Костянтин Селін (Азербайджан) та Даніель Йєткант (Нідерланди).

Чемпіонат світу (U-21). Відбірковий турнір. Європа. Група Е. Пожареваць

День перший. 18 травня (четвер)

17.30 Франція – УКРАЇНА

20.00 Сербія - Болгарія

День другий. 19 травня (п’ятниця)

17.30 УКРАЇНА – Болгарія

20.00 Франція – Сербія

День третій. 20 травня (субота)

17.30 Франція – Болгарія

20.00 УКРАЇНА – Сербія

Нагадуємо, що європейські збірні у відбірковому турнірі чемпіонату світу (U-21),  будуть представлені командами, котрі брали участь у чемпіонаті Європи (U-20), срібним призером якого є збірна України. Інші команди-учасниці 2-го раунду відбору чемпіонату світу (U-21) мають такі показники на цьому Євро: Польща – 1-е місце, Німеччина – 6-е, Сербія – 7-е, Болгарія – 8-е, Франція – 9-е, Латвія та Бельгія – завершили боротьбу вже в 2-му раунді відбору (4-е місце в групі).

Збірні Польщі, Німеччини, Латвії та Бельгії зіграють в групі F на майданчику німецької команди.

Як ми вже повідомляли, фінальна частина чемпіонату світу (U-21) відбудеться у чеських містах Брно та Чеське Будейовіце з 23 червня по 2 липня. Європу там, крім цих двох команд-переможниць відбіркових груп представлятимуть збірні Росії та Італії завдяки кращим позиціям в світовому рейтингу, а також Чехія як збірна-господарка змагань.