З 18 по 21 серпня в м. Івано-Франківськ на кортах Академії НФК "Ураган" відбудеться фінальний тур чемпіонату України з волейболу пляжного серед жіночих та чоловічих команд.

Після довготривалої перерви свято волейболу пляжного повертається на Західну Україну, адже востаннє офіційні всеукраїнські змагання в 2008 році приймав Ужгород. Зусиллями комісії з волейболу пляжного щорічно з'являються нові пункти на спортивній мапі України, так заключні тури цьогорічного чемпіонату були проведені в селищах Затока (Одеська обл.) та Млинів (Рівненська обл.) і черговим відкриттям стане Івано-Франківськ.

Для участі у фіналі чемпіонату України зареєструвались 20 жіночих та 22 чоловічі команди в числі яких всі провідні спортсмени з даного виду спорту в Україні. І це й не дивно, адже на кону буде стояти не лише титул чемпіона країни, спортсмени змагатимуться за чималий призовий фонд, можливість здобути звання Майстра спорту України та потрапити до складу збірної команди України з волейболу пляжного.

Фінал чемпіонату України став можливим завдяки спільним зусиллям ФВУ, НФК "Ураган", ПАТ "УкрТрансГаз" та ТМ "ГЕРА".

Отже, усіх шанувальників спорту ми запрошуємо цього уікенду до Івано-Франківська насолодитися неймовірною красою волейболу пляжного на кортах Академії НФК "Ураган" за адресою вул. Пасічна 55.

Розклад та результати жiночої сiтки.

Розклад та результати чоловічої сiтки.

За матерiалами прес-служби ФВУ