7 серпня у столиці Росії стартував черговий етап Світового туру 4*.

Традиційно, Україну на цьому турнірі представляв дует з Запоріжжя – Валентина Давідова та Євгенія Щипкова. Українки стартували одразу з основної сітки та шляхом жеребкування потрапили до групи Н.

Перший поєдинок відбувся вчора, 9 серпня, проти господарок змагань – росіянок Надії Макрогузової та Світлана Холоміної. На жаль, Валентина та Євгенія поступилися суперницям на тай-брейку.

Основна сітка. Група Н

9 серпня, четвер

Makroguzova\Kholomina (RUS) - Davidova\Shchypkova (UKR)

2-1 (20-22, 21-17, 15-9)

davidova valentina\yevgeniya shcypkovadavidova valentina\yevgeniya shcypkova

Сьогодні, 10 серпня, українки зустрілися з американками Саммер Росс та Сара Хюгес. На жаль, наші співвітчизниці не змогли чинити опір представницям США та програли з "сухим" рахунком 0-2. Двы поразки та четверта сходинка групи Н, яка не дає змоги вийти в плей-офф престижного турніру.

Основна сітка. Група Н

10 серпня, п’ятниця

Davidova\Shchypkova (UKR) – Summer\Hughes (USA)

0-2 (15-21, 14-21)

group H

davidova valentina\yevgeniya shcypkovadavidova valentina\yevgeniya shcypkovadavidova valentina\yevgeniya shcypkova

За результатами Світового туру 4* у Москві українські пляжниці Валентина Давідова та Євгенія Щипкова посіли 25 місце, заробили 240 очок та 2000$.

davidova valentina\yevgeniya shcypkova

Нагадаємо, що зараз чоловічі дуети Попов\Ємельянчик та Денін\Денисенко виступають на турнірі у Ліхтеншейні. Розклад, результати на посилання на відео-трансляції матчів ви зможете знайти на сайті volleyball.ua.

Фото fivb.com