У Москві завершився чемпіонат Європи-2019 з пляжного волейболу.

Норвезькі спортсмени Андерс Мол і Крістіан Сьорум у фіналі чемпіонату Європи перемогли росіян Іллю Лешукова і Костянтина Семенова з рахунком 0-2 (12-21, 18-21).

Чемпіонат Європи. Москва, Росія. Фінал
Семенов / Лешуков (Росія) - Мол / Сьорум (Норвегія)
0-2 (12-21, 18-21)

"Ми добре попрацювали, дійшли до фіналу, так що можемо бути задоволені результатом, хоча в фіналі і не вдалося зачепитися. В середині партій у них виходило додавати, а у нас ні. Будемо розбиратися, чому так сталося, і намагатися в подальшому не відпускати суперників. Просто вони грали краще, так що результат логічний", - передає слова Лешукова сайт "Чемпіонат".

mol \ serum
mol \ serum
semenov \ leshukov

Бронзовими призерами стали австрійці Мартін Ермакора і Моріц Прістауц. Австрійський дует повинен був посперечатися за бронзу з Петром Кантором і Бартошем Лосяком, проте поляки знялися з турніру через травму Кантора. Ермакора і Прістауц дізналися про попадання на п'єдестал від журналістів і сприйняли новину дуже емоційно. Волейболісти заплакали і довго обіймалися, після чого Ермакора вирішив розділити радість з Семеновим.

"Московський турнір став для нас справжньою казкою. Ми погано почали чемпіонат, але з кожним матчем додавали в рівні гри і отримували впевненість в собі. Пишаюся хлопцем, який стоїть поруч зі мною", – сказав Ермакор в інтерв’ю сайту cev.eu.

bronze
championship europe
фото: cev.eu

Українська пара пляжників Сергій Попов та Ярослав Гордєєв посіли 17 місце на чемпіонаті Європи-2019, поступившись в 1\8 фіналу польським волейболісткам Кантор \ Лосяк.