У повторному матчі з «Баркомом-Кажани» на своєму майданчику сербська команда велике сподівання покладає на підтримку багатотисячних трибун.

У середу у сербському місті Нові-Сад «Барком-Кажани» проведе другий поєдинок в рамках 1/32 фіналу розіграшу Кубка ЄКВ із місцевим клубом «Войводіна». Нагадаємо, два тижні тому в рідних стінах львів’яни здолали впертий опір суперників - 3:1, хоча перша партія тоді залишилася саме за підопічними Недзада Османкача. Однак потім наші волейболісти заспокоїлися, перехопили ініціативу та взяли три сети поспіль.

І все ж ота сама програна партія нині додає до характеру важливого протистояння особливої інтриги. Адже необхідність реваншуватися тільки під «нуль» чи мати в запасі один сет, у разі потреби, на перебудову гри та внесення потрібних коректив - справи зовсім різні. Тож серби не втрачають оптимізму і вірять в успіх. Тим більше, за минулих два тижні «Войводіна» продовжила свою переможну ходу у національній першості Сербії, здолавши в гостях спочатку «Єдінство» - 3:2 (25:22, 22:25, 25:23, 23:25, 17:15), а потім і принципового суперника протягом останніх років «Црвєну Звєзду» - 3:2 (25:23, 25:19, 20:25, 15:25, 15:13).

Успіх, здобутий «на зубах», безумовно, сприятиме бойовому загартуванню молодих представників Нові-Сада, для переважної більшості з яких гра у Львові стала на єврокубковій арені дебютною. А посилити їхній настрій наставник опонентів «Баркома-Кажани» сподівається ще й допомогою особливого «допінгу»…

- Підтримка багатотисячних переповнених трибун якраз і має стати тим самим «допінгом», у хорошому сенсі цього слова, - зауважив напередодні поєдинку головний тренер «Войводіни» Недзад Османкач. - Незважаючи на те, що «Барком-Кажани» - ім’я в Європі нове, львівська команда прагне зробити його успішним і гучним. А мати сьогодні креативне керівництво та потужних спонсорів - додатковий тому стимул. Отже, нема сумнівів, наші суперники прибули до Нові-Сад не втримувати здобуту у Львові перевагу, а перемагати і тут.

Однак і нам відступати нема куди. Тому ми маємо зробити все і навіть більше, аби наші молоді волейболісти налаштувалися і зіграли на максимумі своїх нинішніх можливостей. Своєрідним допінгом для них має стати аншлаг на трибунах. Заради цього ми зробили для вболівальників вхід безкоштовним. Сподіваюся, вони усвідомлять важливість поєдинку, заповнять трибуни вщент і створять таку атмосферу, що львів’янам стане непереливки. Тоді, гадаю, загальний успіх буде на нашому боці…