У чоловічому розіграші волейбольної Ліги чемпіонів визначились пари плей-оф.

Нагадаємо, що п'ять переможців груп ("Чивітанова", "Перуджа", "Трентіно", "Ястшембські", "Халкбанк") напряму вийшли до чвертьфіналу. Ще шість команд зіграють додатковий раунд плей-оф.

Жеребкування після завершення групового етапу не проводилося – сітка плей-оф була сформована згідно з системою розподілу, узгодженою ще до початку сезону. Вже відома одна чвертьфінальна пара: "Чивітанова" – "Халкбанк".

За три місця в 1/4 фіналу боротимуться команди, які посіли другі місця у своїх групах ("Фрідріхсхафен", "Берлін", "Тур", "Закса", "Зіраатбанк"), а також одна найкраща команда з третього місця ( "Завєрце"). Матчі першого раунду плей-оф відбудуться 8 та 15 лютого.

До суперфіналу, який складається з однієї гри, переможці протистоянь визначатимуться за сумою двох матчів, де перший показник – перемоги, другий – очки, третій – співвідношення виграних та програних партій. Команди, зазначені у парах першими, перші матчі проведуть удома.

Зазначимо, що вже у чвертьфіналі між собою можуть зустрітися фіналісти двох попередніх розіграшів Ліги чемпіонів – італійське "Трентіно" та чинний чемпіон польська "Закса". Раніше вони разом грали у групі і "Трентіно" двічі було сильнішим – 3:1, 3:2.

champions league 2023