Капітан збірної України Надія Кодола в інтерв'ю сайту XSport розповіла про стан команди перед стартом чемпіонату Європи-2019, а також прокоментувала своє повернення до французького клубу "Канни".

"Настрій перед чемпіонатом Європи відмінний. У нас дружній колектив, всі раді бачити один одного і це великий плюс.

Турнір в Запоріжжі пройшов з користю для нас. Добре, що ми перемогли Білорусь. Хоча, чесно кажучи, не очікували, що виграємо настільки легко. Можливо, у збірної Білорусі, зараз щось не так. Так, я не виходила на майданчик в цьому матчі. Але про причини краще запитати у тренера.

Є надії на позитивний результат на чемпіонат Європи. Наш перший суперник – Бельгія – демонструє досить швидку стабільну гру. У них непогані взаємодії з крайніми нападниками, на яких покладається основне навантаження.

Рік тому я пішла з "Канн". Ми розлучилися в дуже хороших відносинах, протягом усього сезону я підтримувала зв'язок з тренерами. І тепер мені дуже гріє душу, що я повернулася в цю команду. Коли я йшла, мені хотілося спробувати щось нове, але це не пішло на користь, і я в чомусь шкодувала" - цитує Надію Кодолу сайт XSport.