Президент Федерації волейболу України Михайло Мельник розповів чому важливо вийти в плей-офф чемпіонату Європи-2019.

"Чекаємо матчу проти Словенії. Нам потрібно перемагати будь-якою ціною, а поразка закриє нам двері в плей-офф. Але якщо ми зіграємо в свою гру, то, думаю, шансів у Словенії немає.

Вийти в плей-офф важливо для подальшого розвитку волейболу в Україні, для наших вболівальників. Упевнений, тисячі українців чекають цього. Це важливо для рейтингу збірної, для ставлення до нас з боку керівництва і це вкрай важливо для менталітету наших гравців, їх впевненості.

Такі команди як Італія, Польща, Бельгія – грають в закритому клубі. У них – матчі Ліги Націй, Олімпійського відбору. Вони постійно грають з найсильнішими і самі стають сильнішими. Нам, щоб вийти на новий рівень, також потрібно увірватися до їхнього кола, пройти через це горнило", - цитує Михайла Мельника сайт XSport.

ukraine
Матч Україна - Польща \ фото: cev.eu

Нагадаємо, що 28 серпня українки зіграють проти збірної Словенії. Початок матчу о 21:00 за київським часом. Всі матчі за участю національних збірних України покаже телеканал UA: ПЕРШИЙ. Ігри також можна подивитися онлайн на сайті UA: ПЕРШИЙ та на цифровій платформі Суспільного UA: СПОРТ.